GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Förnybar gas från växter.

Gasnätet - för stora och små behov.

Vill du bli kontaktad av oss?

Kontakta mig

För dig som redan är, eller önskar bli, ansluten till gasnätet erbjuder vi dig som företag två sorters gas; naturgas och biogas. Båda gastyperna är effektiva, trygga och leveranssäkra.

Var finns gasnätet idag?

Detta är en ungefärlig bild av vårt gasnät. Kontakta oss gärna om du vill ansluta dig.

Bilden visar gasnätets utsträckning i Göteborg.

Hållbarhet i topp för Clarion Hotel Post

Poolen hålls varm, kylen kall och köket i full rulle med biogas, fjärrvärme och -kyla.

Fem nät - en partner

Det säger sig själv egentligen. Att ha en partner till alla dina energi- och kommunikationsnät gör det enklare och mer kostnadseffektivt. En av våra rådgivare kan kontakta dig inom 3 arbetsdagar för att se över dina behov och hur vi bästa tillgodose dessa. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter via länken nedan.

Säljare

Vill du kontakta oss direkt?

Vill du ansluta dig till gasnätet?

Frågor & svar om gas

Kontakta någon av våra säljare som hjälper de dig.

Våra säljare

Gas är en energikälla som är effektiv, leveranssäker, miljöklok och enkel att hantera. Den är även lättreglerad och har hög verkningsgrad, vilket göra att den passar både för industrier och privathushåll, där flexibilitet och snabb effekt är viktigt. Gas avger ingen aska eller sot vid förbränning och levereras till fastigheten i samma takt som den förbrukas.

Nej, du kan inte förhandla om priset för ditt gasnätavtal. Rör avtalet naturgas kan du däremot kan du sänka dina kostnader genom att minska din förbrukning. Är det spisgas du har ett avtal för så är det en fast summa som är samma för alla, oavsett förbrukning.

icon-closechevron-disc-rightmenu