GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
En av Göteborg Energis medarbetare diskuterar gasnätets möjligheter med en kund i industrimiljö.

Gasnätet - för stora och små behov.

Gasleverans via Göteborg Energis gasnät är driftsäker, tillförlitlig och trygg. Vi levererar naturgas och biogas lika gärna till effektkrävande industrier och fastigheter som till mindre restauranger. 

Potatis väntar på att bli chips.

Med Estrella gottar sig kunderna med gott samvete

Estrella berättar hur den årliga produktionen av ~83 miljoner snackspåsar ska bli CO2-neutral*.

För dig som är gasinstallatör

För att initiera en gasinstallation behöver du fylla i en föranmälan och skicka in till oss.

För att lyckas göra en anslutning enkel för kunden behöver vi hjälpas åt och tydliggöra vem som har ansvar för vad. 

Vi behöver få information om att kunden vill ha en ny anslutning så tidigt som möjlig i planeringsarbetet. Detta möjliggör att vi kan komma i gång med vår del av arbetet i god tid.

Föranmälan innehåller information vi behöver för att hantera kundens anslutningsärende. Det är viktigt att föranmälan är komplett för att vi ska kunna registrera den. Saknas det information tar hanteringen längre tid.

Besökare i Göteborgs stora Saluhall.

Söker du installatör?

Vill du ha hjälp med att installera svartinfra, terrassvärmare eller någon annan gasprodukt? Vi har listat våra auktoriserade samarbetspartners i Göteborg.

Var finns gasnätet idag?

Detta är en ungefärlig bild av vårt gasnät. Kontakta oss gärna om du vill ansluta dig.

Bilden visar gasnätets utsträckning i Göteborg.

Fem nät - en partner

Det säger sig själv egentligen. Att ha en partner till alla dina energi- och kommunikationsnät gör det enklare och mer kostnadseffektivt. En av våra rådgivare kan kontakta dig inom 3 arbetsdagar för att se över dina behov och hur vi bästa tillgodose dessa. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter via länken nedan.

Säljare

Vill du kontakta oss direkt?

Vill du ansluta dig till gasnätet?

Frågor & svar om gas

Kontakta någon av våra säljare som hjälper de dig.

Våra säljare

Gas är en energikälla som är effektiv, leveranssäker, miljöklok och enkel att hantera. Den är även lättreglerad och har hög verkningsgrad, vilket göra att den passar både för industrier och privathushåll, där flexibilitet och snabb effekt är viktigt. Gas avger ingen aska eller sot vid förbränning och levereras till fastigheten i samma takt som den förbrukas.

Nej, du kan inte förhandla om priset för ditt gasnätavtal. Rör avtalet naturgas kan du däremot kan du sänka dina kostnader genom att minska din förbrukning. Är det spisgas du har ett avtal för så är det en fast summa som är samma för alla, oavsett förbrukning.

icon-closechevron-disc-rightmenu