GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Byggvärme

För dig som är i behov av värme under nybyggnation, ombyggnation eller renovering erbjuder vi en produkt som vi kallar byggvärme. Använd formuläret nedan för att göra en förfrågan så återkommer vi vanligtvis om 1-3 arbetsdagar. 

 
En förutsättning för att få byggvärme är att du har tecknat avtal om anslutning till fjärrvärmesystemet och leverans av fjärrvärme. Övriga förutsättningar beror på om ni använder Göteborg Energis fjärrvärmecentral eller om ni hyr/har egen byggvärmeväxlare. Dessa förutsättningar listar vi när du väljer mellan alternativen i beställningsformuläret. 

Vad kostar byggvärme?

För byggvärme betalar du endast för den energi du använder som 2024 kostar 815 kr/MWh

Byggvärmeförfrågan

Fyll i dessa uppgifter för att göra en förfrågan

Förutsatt att avtal för ordinarie fjärrvärme är tecknat: 3-6 månader före leveransstart beroende på om ni använder egen byggvärmeväxlare eller Göteborg Energis fjärrvärmecentral. Behöver ni snabbare leverans än så får ni kontakta Göteborg Energi.
Växlare
Klicka i ett alternativ för att se förutsättningarna för byggvärmeleverans.
Kontaktinformation
Den person som kan diskutera byggnationsfrågor med våra representanter.
*Tänk på att inte ange några känsliga personuppgifter, som till exempel information om din eller någon annans hälsa. För information om hur vi behandlar dina personuppgifter: Integritetspolicy
icon-closechevron-disc-rightmenu