GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Göteborgarnas eget energibolag

Vi gör staden ljusare och varmare, håller dig uppkopplad och ser till att samhällsfunktioner håller igång som de ska.

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. 

För oss handlar det om att tänka lite längre och ta ett större ansvar. Vi driver på omställningen så att Göteborg får de smarta och hållbara lösningar inom energi och stadsfiber som framtiden kräver.

Det handlar om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar för boende, företag och transporter. Utmaningarna är många och för att nå ett hållbart samhälle behöver vi jobba ihop. Med våra kunder, våra ägare och våra samarbetspartners.

Finansiell information

Vi ska vara en del av utvecklingen när det gäller ett ekonomiskt hållbart Göteborg. Vår verksamhet ska innebära att vi erbjuder en säker och prisvärd leverans av energi till stadens alla invånare och företag.

Göteborg Energi - varje dag, året runt

Som göteborgarnas eget energibolag är vi kraften i energiomställningen i Västsverige. Göteborgs industrier, företag och invånare är helt beroende av att vi på Göteborg Energi levererar klimatsmarta och effektiva lösningar för el, värme, kyla och uppkoppling.

Tre medarbetare

Göteborg Energi har nästan 1 000 medarbetare. Möt tre av våra kollegor!
icon-closechevron-disc-rightmenu