Våra lediga tjänster

Vill du vara med och bereda elnätet i Göteborg i takt med en expansiv stadsutveckling?

Sista ansökningsdag: 2019-01-20

Vill du bli en nyckelperson i arbetet med att öka datadrivet beslutsfattande och data analys inom Göteborg Energi? Vill du vara med i arbetet mot ett hållbart Göteborg? Då kan detta vara en möjlighet och utmaning som passar just dig!

Sista ansökningsdag: 2018-12-18

Vill du ha en spännande tjänst i ett stabilt företag med stora möjligheter att utvecklas? Vill du vara med och bygga framtidens hållbara Göteborg tillsammans med regionens största företag?

Sista ansökningsdag: 2018-12-24

Har du ett stort intresse och erfarenhet inom Krav- och testledning? Vill du vara med i arbetet mot ett hållbart Göteborg?
Då kan detta vara en möjlighet och utmaning som passar just dig!

Sista ansökningsdag: 2018-12-18

Vill du jobba för ett grönare Göteborg? Hos oss är du med och utvecklar hållbar energiförsörjning i en stad som växer så det knakar.

Sista ansökningsdag: 2019-01-13

Tycker du precis som vi att det är viktigt att minska avståndet mellan människor? Vi söker dig som vill vara med och förse Göteborgarna med säkra och tillgängliga kommunikationstjänster och system.

Sista ansökningsdag: 2018-12-30

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down