GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du ha ett spännande och tekniskt arbete där du bidrar till ett hållbart Göteborg och ansvara för att vårt eldistributionsnät fungerar varje dag, dygnet runt?

Sista ansökningsdag: 2020-07-27

Vill du jobba med oss så att Göteborgs förskolor, sjukhus och äldreboende alltid har tillförlitlig värmeförsörjning och varmvatten i kranen, dygnet runt året om? Vi är göteborgarnas energibolag.

Sista ansökningsdag: 2020-08-16

Är du en målorienterad ledare som drivs av att åstadkomma förbättring och som är duktig på att coacha och entusiasmera dina medarbetare? Vi söker en enhetschef som tillsammans med medarbetarna kan ta nästa steg i enhetens utveckling.

Sista ansökningsdag: 2020-08-30

Vill du jobba med oss för ett grönare Göteborg? Just nu söker vi dig som vill bli vår nya mätaringenjör inom fjärrvärme och fjärrkyla.

Sista ansökningsdag: 2020-08-30

Är du en erfaren projektledare som drivs av utmaningar och vill vara med i utvecklingen av ett hållbart Göteborg?

Sista ansökningsdag: 2020-07-26

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down