GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du vara med och fortsätta arbetet mot en ekonomiorganisation med ökat affärs- och verksamhetsfokus inom Göteborg Energi?
Som enhetschef kommer du att ha en central roll i vårt arbete för att bli ett ännu bättre energibolag och för att förverkliga visionen om ett hållbart Göteborgssamhälle. Du blir en av ledarna för vårt viktiga förändrings- och utvecklingsarbete inom ekonomiorganisationen och sprider kompetens, kraft och energi bland dina kollegor och medarbetare.

Sista ansökningsdag: 2019-12-08

Vill du arbeta som markförhandlare i en framtidsbransch under Göteborgs intensiva stadsutveckling? Hos oss på Göteborg Energi AB finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett hållbart samhälle.

Sista ansökningsdag: 2019-12-01

Nu söker vi dig som vill arbeta som riskcontroller på Göteborg Energi. Tycker du att det är kul och viktigt att jobba med Riskhantering inom el- och gashandel? Är du dessutom civilekonom eller motsvarande med erfarenhet av riskmanagement och compliance inom handel. Då kanske det är dig vi söker som nästa viktiga medarbetare i vårt team.

Sista ansökningsdag: 2019-12-08

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down