GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Brinner du för teamprestationer, har en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att vara ute i fält?

Sista ansökningsdag: 2020-03-06

Vill du jobba med oss så att Göteborgs förskolor, sjukhus och äldreboende alltid har tillförlitlig värmeförsörjning och varmvatten i kranen, dygnet runt året om? Vi är göteborgarnas energibolag.

Sista ansökningsdag: 2020-02-25

Vill du vara med och utreda hur spillvärme från datacenter kan bidra till urban matproduktion?

Sista ansökningsdag: 2020-01-27

Vill du vara med och skapa en hållbar utveckling och goda resultat för Göteborg Energi och våra kunder genom att vara en del av teamet som hanterar den finansiella och gröna handeln?

Sista ansökningsdag: 2020-03-04

Vill du vara med och skapa goda resultat för Göteborg Energi varje dag? Vi erbjuder ett varierat arbete med många kontaktytor och möjligheter till personlig utveckling. Som produktionsplanerare medverkar du till att vi kan leverera prisvärda produkter inom värme, kyla och gas.

Sista ansökningsdag: 2020-02-23

Göteborg Energi befinner sig i ett spännande och expansivt läge. I januari 2020 öppnar vi upp vår nya enhet Distribution Projekt Projektera, dit vi nu söker en driven Projektör! Vill du vara en del av att projektera och konstruera framtidens infrastruktur i Göteborg i takt med stadens expansiva utveckling? Då är rollen som Projektör något för dig!

Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Vill vara med oss på resan för att skapa de bästa förutsättningarna för de som arbetar för en mer hållbar vardag för göteborgarna?

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Är du en självständig och noggrann student som vill vara med oss i vårt digitaliseringsarbete?

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Vill du vässa dina ledaregenskaper och utvecklas i en stark organisation som jobbar för ett hållbart Göteborg? Är du dessutom student med minst 180 högskolepoäng i bagaget? Då har vi sommarjobbet för dig!
För andra året i rad har du möjlighet att under sommarveckorna juni-augusti arbeta som Assisterande VD på Göteborg Energi Nät AB.

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Vill du skapa ordning i ett stort informationsmaterial och göra det tillgängligt för framtida generationer? Då är sommarjobbet som diarie- och arkivassistent på Göteborg Energi något för dig!

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett sommarjobb som gör nytta för staden?

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb inom vår produktionsverksamhet?

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb?

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Vill du ha ett varierande sommarjobb i en serviceverksamhet? Då är det här sommarjobbet på Göteborg Energi något för dig!

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett spännande sommarjobb ute på våra produktionsanläggningar?

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb som Systemspecialist?

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb utomhus? Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med andra sommarjobbare arbeta och upptäcka nya delar av Göteborgsområdet

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Är du en driven student med stort hållbarhetsintresse? Är du duktig på att skriva och gillar att driva egna projekt - då har vi sommarjobbet för dig!

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Vill du vara med och utveckla stadens energiförsörjning? Kom och jobba med oss för att minimera akut felavhjälpning till förmån för förebyggande underhåll på våra produktionsanläggningar.

Sista ansökningsdag: 2020-02-18

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down