GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Är du en person som brinner för utveckling och tillväxt på en strategisk nivå där du får vara med och påverka? Göteborg Energi förstärker nu sin organisation med en erfaren affärschef med ansvar att leda verksamheten mot den strategiska riktningen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Vill du jobba för trygga energileveranser till göteborgarna? Vi investerar i våra produktionsanläggningar för att förse staden med hållbar energi. Nu förstärker vi dokumentationsledningen inom vår projektverksamhet med en ny kollega. Kanske detta är din nästa jobbutmaning?

Sista ansökningsdag: 2020-10-11

Vill du arbeta med att utveckla fibernätet i en stad som växer? Vi arbetar för att staden ska ha en infrastruktur för nuvarande och kommande behov. Ett fibernät som bidrar till utvecklingen av Göteborg för göteborgarna.

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Vi söker strategisk inköpare med intresse för affärer och med intresse för upphandlingar inom teknik och entreprenader.

Sista ansökningsdag: 2020-09-29

Vill du följa med på resan mot att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till oss på Göteborg Energi!

Sista ansökningsdag: 2020-10-11

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down