GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vi på Göteborg Energi har fått ett av de finaste uppdrag vi kan tänka oss. Vi ska hjälpa Göteborg att bli en hållbar stad där människor, företag och miljö lever och mår bra. Därför arbetar vi med att utveckla lösningar som kan ge förnybar energi och spara resurser vilket innebär att vi nu söker en affärsanalytiker som kan förbättra vårt arbete med en långsiktigt hållbar stadsutveckling.

Sista ansökningsdag: 2023-06-07

Vill du hjälpa oss att göra Göteborg till en hållbar stad där människor, företag och miljö trivs och mår bra? Nu söker vi efter dig, vår nya Anläggningsägare som vill vara delaktig i stadens utveckling genom att påverka vilken riktning Göteborg Energi skall ta när vi skall förse staden med smarta, miljövänliga och hållbara energilösningar.

Sista ansökningsdag: 2023-05-29

Vill du hjälpa oss att göra Göteborg till en hållbar stad där människor företag och miljö trivs och mår bra? Nu söker vi efter dig, vår nya Anläggningsägare som vill vara delaktig i stadens utveckling genom att påverka vilken riktning Göteborg Energi skall ta när vi skall förse staden med smarta, miljövänliga och hållbara energilösningar.

Sista ansökningsdag: 2023-05-30

Tycker du att hållbar energiförsörjning är precis lika viktigt som vi? Vill du jobba med omställning och klimatåtgärder i en roll där du verkligen får möjlighet att påverka? Nu har du chansen, vi söker efter vår nästa chef för vår avdelning Energisystem där ditt uppdrag är att ta täten och leda en avdelning med ansvar för planering och utveckling av Göteborg Energis energisystem.

Sista ansökningsdag: 2023-05-29

Har du ett stort intresse för energiomställningen och vill vara en central del i att utforma hur Göteborgs framtida energisystem skall se ut?
Vill du också jobba med nätsimulering, dimensionering av rörsystem och dataanalys för hur vårt framtida energisystem för fjärrvärme och fjärrkyla skall utformas tycker vi att du skall läsa vidare, kanske är det du som är vår nästa Energisystemanalytiker?


Sista ansökningsdag: 2023-05-29

Vi söker dig som vill bidra till kraften i energiomställningen och som vill ha ett roligt och givande arbete! Har du ett stort intresse för teknik och energiförsörjning? Då kan det här vara den perfekta rollen för dig!

Sista ansökningsdag: 2023-06-25

Är du en erfaren Informationsarkitekt som vill sätta din egen prägel på vårt arbete med informationsstyrning i en organisation där just det är i fokus? Läs mer om rollen som Informationsarkitekt till Göteborg Energi

Sista ansökningsdag: 2023-06-18

Vill du vara med och göra skillnad? Vi försörjer Göteborg med energi - dygnet runt, hela året. Vi förstärker nu vårt härliga instrumentteam och erbjuder ett varierande och utvecklande arbete som instrumenttekniker hos oss. Gillar du att jobba med stort eget ansvar för dina arbetsuppdrag? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2023-05-28

Har du erfarenhet från arbete som IT-säkerhetsspecialist och vill ha en viktig roll hos Göteborg Energi där du får chansen att sätta ditt eget avtryck på vårt arbete med säkerhetsfrågor relaterade till IT/OT-områdena? Hos oss kommer du att få de bästa förutsättningarna för att lyckas!

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Vill du vara en del av att bygga framtidens energisystem i Göteborg? Nu söker vi efter dig som vill axla rollen som Projektledare med inriktning mot ledningsbyggnation. Har du en bakgrund från att leda entreprenadprojekt i mark, goda kunskaper i entreprenadjuridik och ett stort intresse för energifrågor kan du vara vår nya kollega!

Sista ansökningsdag: 2023-05-29

Göteborg Energi Nät AB står inför stora investeringar, vi elektrifierar staden och skapar en hållbar framtid för kommande generationer. Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är det här tjänsten för dig!

Sista ansökningsdag: 2023-06-18

Vill du leverera smarta IT-lösningar som bidrar till en stabil och hållbar vardag för göteborgarna? På Göteborg Energi kan du ta ett nytt steg i din karriär samtidigt som du är med på vår resa mot en fossilfri framtid.

Sista ansökningsdag: 2023-07-02

Tycker du som vi att säkra energileveranser är en av de viktigaste samhällsfunktionerna? Vi söker en ny kollega till teamet som jobbar med underhålls- och driftarbeten på våra distributionsnät för fjärrvärme, gas och kyla. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete. Hela Göteborg blir ditt arbetsfält och vi garanterar att din insats gör nytta för göteborgarna - varje dag.

Sista ansökningsdag: 2023-06-06

Gillar du att jobba med att göra saker bättre och enklare? Vill du utveckla arbetssätt och systemstöd som underlättar för dina kollegor och som maximerar nyttan för våra kunder? Då ska du definitivt se om denna tjänst är intressant för dig!

Sista ansökningsdag: 2023-06-11

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

När du söker någon av våra spännande tjänster vill vi att du söker via ansökningsformuläret i annonsen för respektive tjänst. För att vi ska hålla en god kvalitet i processen tar vi enbart emot ansökningar på detta sätt. 

Det är viktigt att du tar del av informationen om hur vi hanterar dina uppgifter, därför rekommenderar vi att du läser igenom informationen noga innan du går vidare. Det första steget i ansökan är att du markerar att du tagit del av informationen. 

När du skickar in din ansökan får du en bekräftelse via e-post. Eftersom det är ett autosvar från vårt rekryteringssystem kan det hända att den hamnar i din skräppost. 

Vi rekommenderar att du sparar en kopia på annonsen eftersom den tas bort från annonskanalerna efter sista ansökningsdag. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi läser ansökningar löpande och ibland händer det att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag. Då informerar vi om detta i annonsen. Vi rekommenderar därför att du söker tjänsten så snart du kan. 

De sökande som har de kompetenser som krävs och bäst matchar det vi söker kommer kontaktas för en första intervju. Därefter kan det bli aktuellt med ytterligare intervju, personbedömning/test, referenstagning och säkerhetsprövning. 

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och en del av våra tjänster är inplacerade i säkerhetsklass i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Innan tillsättning av en tjänst som är inplacerad i säkerhetsklass görs därför en säkerhetsprövning på berörd person. Mer information om säkerhetsprövningen hittar du sist i den här texten

Blir du inbjuden till intervju vill vi att du tar med kopior på betyg och intyg som styrker din kompetens, om du inte redan bifogat dessa i din ansökan. Vi vill också att du styrker din identitet och ditt medborgarskap med pass, nationellt identitetskort eller personbevis i samband med intervjun. Tänk på att körkort inte styrker ditt medborgarskap och därför inte räcker som identitetshandling. Det är också bra om du kan lämna förslag på referenspersoner.

Våra intervjuer görs i lokaler som är tillgängliga för alla. Intervjun är ett tillfälle att få mer information såväl för dig som söker jobb som för oss. Förbered därför gärna frågor till oss både om jobbet och om oss som arbetsplats. 

De sökande som inte fyller kompetenskraven får återkoppling i snar anslutning till sista ansökningsdag. Vår ambition är att rekryteringen ska vara klar inom en månad efter sista ansökningsdag. 

Vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Personer med olika synsätt och erfarenheter utvecklar vår verksamhet och driver den framåt - styrkan i våra olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Information om säkerhetsprövningen

Säkerhetsprövningen grundar sig på:

  • bakgrundskontroll där vi kontrollerar betyg, intyg och referenser, utdrag ur domstolsregister och övriga uppgifter av relevans.

  • ett säkerhetsprövningssamtal.

  • registerkontroll.

  • en särskild personutredning, om anställningen är placerad i säkerhetsklass 1 eller 2.

Vi följer upp säkerhetsprövningen under anställningstiden, för att kunna behålla och fördjupa personkännedomen. 

Den som är inplacerad i säkerhetsklass får även utbildning i säkerhetsskydd innan tjänsten påbörjas. 

Säkerhetsprövningen genomförs av särskild utbildad personal. All information som hanteras om dig som person klassas och hanteras i enlighet med interna informationssäkerhetsregler och i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

 

 

Hej blivande kollega!

Vad får dig att trivas på jobbet? Träffa några av våra medarbetare och få en inblick i hur det är att arbeta med oss.

I vår stad

Läs om vad vi gör för att medverka till en mer hållbar stad.
icon-closechevron-disc-rightmenu