GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du följa med på resan mot att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till oss på Göteborg Energi!

Sista ansökningsdag: 2020-04-14

Vill du jobba för en hållbar energiproduktion med stabila leveranser till göteborgarna? Vi söker en elkraftsingenjör som vill vara med och utveckla vår laddinfrastruktur!

Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Vill du vara med och bidra till ett mer hållbart Göteborg där göteborgarna kan lita på trygga energileveranser och kommunikationslösningar? Som IT-arkitekt hos oss har du en viktig roll i att utforma våra framtida IT-tjänster och IT-lösningar!

Sista ansökningsdag: 2020-04-13

Tycker du som vi att det är viktigt med säkra energileveranser och vill ha ett arbete med samordnings- och arbetsledaransvar?

Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Vill du jobba för att skapa en trygg arbetsmiljö för Göteborg Energis medarbetare och för att skydda företagets tillgångar? Vi bedriver en samhällsviktigt verksamhet där vi levererar produkter och tjänster som är avgörande för att samhället ska fungera. Vårt säkerhetsarbete har därför högsta prioritet .

Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down