GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du leverera smarta IT-lösningar som bidrar till en stabil och hållbar vardag för göteborgarna? På Göteborg Energi kan du ta ett nytt steg i din karriär samtidigt som du är med på vår resa mot en fossilfri framtid.

Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Vill du jobba för ett grönare Göteborg och en mer hållbar framtid? Omställningen till förnybar energiförsörjning är en av de mest spännande utmaningarna just nu. Vill du vara med och göra skillnad är detta en reell möjlighet. Tillsammans med dina medarbetare skapar du förutsättningar för nå målet om en energiförsörjning som består av återvunnen värme eller värme producerad av förnybara bränslen.

Sista ansökningsdag: 2022-02-07

Är du en erfaren ledare med vana av att driva projekt inom energi- och processindustrin? Vill du vara drivkraften i energiomställningen av Västsverige Se hit!
Göteborg Energi söker nu efter vår nya Enhetschef för våra produktionsprojekt.

Sista ansökningsdag: 2022-01-25

Vi på Göteborg Energi har fått ett av de finaste uppdrag vi kan tänka oss. Vi ska hjälpa Göteborg att bli en hållbar stad där människor, företag och miljö lever och mår bra Är du en erfaren projektledare inom energiproduktion som vill driva Göteborg Energis största anläggningsprojekt någonsin i samband med att det går över i planerings- och genomförandefas? Då har vi en spännande och viktig tjänst för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-01-25

Söker du en spännande tjänst i ett stabilt och samhällsviktigt företag med stora möjligheter att utvecklas? Vill du vara med och bygga framtidens hållbara Göteborg? Ta chansen och sök jobbet som Förvaltningsledare IT Datacenter hos Göteborg Energi.

Sista ansökningsdag: 2022-01-23

Vill du arbeta med geografisk lägesdokumentation för vår infrastruktur i en stad som växer så att det knakar? Nu söker vi ytterligare en kollega till enheten Karta och Rättigheter som är en del av avdelningen Projekt.

Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Vill du jobba för ett grönare Göteborg? Hos oss är du med och utvecklar en hållbar energiförsörjning i en stad som växer så det knakar.

Sista ansökningsdag: 2022-01-23

Vill du arbeta med geografisk lägesdokumentation för vår infrastruktur i en stad som växer så att det knakar?

Sista ansökningsdag: 2022-01-27

Är du en ansvarstagande och trygg person som vill pröva dina ledarförmågor i rollen som arbetsledare för ferieungdomar?

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Är du en noggrann och driven person som söker ett meriterande sommarjobb som administrativ systemingenjör?

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Är du noggrann, självgående och vill ha ett meriterande administrativt sommarjobb?

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Studerar du för närvarande på en linje med ekonomisk inriktning och vill ha ett meriterande sommarjobb? Då har vi sommarjobbet för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Vill du skapa ordning i ett stort informationsmaterial och göra det tillgängligt för framtida generationer? Då är sommarjobbet som arkiv- och diarieassistent på Göteborg Energi något för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Vill du vässa dina ledaregenskaper och utvecklas i en stark organisation som jobbar för ett hållbart Göteborg? Är du dessutom student med minst 180 högskolepoäng i bagaget? Vi har sommarjobbet för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Är du en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra? Vill du ha ett meriterande sommarjobb på Driften av Fjärrvärme? Vi behöver i sommar extra resurser som hjälper oss att garantera en stabil leverans till Göteborgarna.

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Brinner du för säkra leveranser och vill vara med oss på resan mot ett mer hållbart Göteborgssamhälle?

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb där energiförsörjning står i fokus? Vi söker dig som i sommar vill arbeta med modellering och lagring av kunddata till våra strömningsberäkningsmodeller för fjärrvärme- och fjärrkylasystemen i Göteborg.

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Är du en driven och noggrann student som vill vara med och hjälpa oss att skapa förutsättningar för det hållbara Göteborgssamhället?

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Vill du ha ett varierande sommarjobb inom servicetjänster och arkivvård?
Då är det här sommarjobbet på Göteborg Energi något för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Brinner du precis som oss för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb som Systemingenjör?

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb som Systemspecialist?

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb utomhus? Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med andra sommarjobbare arbeta och upptäcka nya delar av Göteborgsområdet

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Är du en driven och initiativtagande student, som precis som vi brinner för ett hållbart Göteborg. Välkommen att söka sommarjobbet som innebär att följa upp resultatet av vårt Tänk:Om-stipendium.

Sista ansökningsdag: 2022-02-25

Pluggar du på ett högskoleprogram med maskininriktning eller liknande? Söker du ett extrajobb som ger dig tillfälle att prova teoretiska kunskaper i praktiken? Då har vi ett jobb som du inte får missa att söka!

Sista ansökningsdag: 2022-01-23

Vill du vara med och jobba för ett hållbart samhälle och säkra energileveranser till Göteborgs förskolor, sjukhus och äldreboende? Vi söker dig med god problemlösningsförmåga och med fokus på att våra distributionsledningar är i gott skick.

Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Om du tidigare har arbetat med fastighetsförvaltning och har erfarenhet av fastighetsutveckling, då är du den vi söker.

Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

När du söker någon av våra spännande tjänster vill vi att du söker via ansökningsformuläret i annonsen för respektive tjänst. För att vi ska hålla en god kvalitet i processen tar vi enbart emot ansökningar på detta sätt. 

Det är viktigt att du tar del av informationen om hur vi hanterar dina uppgifter, därför rekommenderar vi att du läser igenom informationen noga innan du går vidare. Det första steget i ansökan är att du markerar att du tagit del av informationen. 

När du skickar in din ansökan får du en bekräftelse via e-post. Eftersom det är ett autosvar från vårt rekryteringssystem kan det hända att den hamnar i din skräppost. 

Vi rekommenderar att du sparar en kopia på annonsen eftersom den tas bort från annonskanalerna efter sista ansökningsdag.Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi läser ansökningar löpande och ibland händer det att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag. Då informerar vi om detta i annonsen. Vi rekommenderar därför att du söker tjänsten så snart du kan. 

De sökande som har de kompetenser som krävs och bäst matchar det vi söker kommer kontaktas för en första intervju. Därefter kan det bli aktuellt med ytterligare intervju, personbedömning/test, referenstagning och säkerhetsprövning. Säkerhetsprövning sker för säkerhetsklassade tjänster, om det är aktuellt sker det inför anställning. 

Blir du inbjuden till intervju vill vi att du tar med kopior på betyg och intyg som styrker din kompetens, om du inte redan bifogat dessa i din ansökan. Vi vill också att du styrker din identitet och ditt medborgarskap med pass, nationellt identitetskort eller personbevis i samband med intervjun. Tänk på att körkort inte styrker ditt medborgarskap och därför inte räcker som identitetshandling. Det är också bra om du kan lämna förslag på referenspersoner.

Våra intervjuer görs i lokaler som är tillgängliga för alla. Intervjun är ett tillfälle att få mer information såväl för dig som söker jobb som för oss. Förbered därför gärna frågor till oss både om jobbet och om oss som arbetsplats. 

De sökande som inte fyller kompetenskraven får återkoppling i snar anslutning till sista ansökningsdag. Vår ambition är att rekryteringen ska vara klar inom en månad efter sista ansökningsdag. 

Vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Personer med olika synsätt och erfarenheter utvecklar vår verksamhet och driver den framåt - styrkan i våra olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Hej blivande kollega!

Vad får dig att trivas på jobbet? Träffa några av våra medarbetare och få en inblick i hur det är att arbeta med oss.

I vår stad

Läs om vad vi gör för att medverka till en mer hållbar stad.
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-downchevron-upicon-play