GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vi har planerat underhåll av ansökningsverktyget 20 januari mellan kl 21.00-22.00. Under tiden underhållet pågår så håller systemet påbörjade sessioner öppna i 30 minuter så att du kan färdigställa eventuella ansökningar som du påbörjar under tiden. Men undvik för säkerhets skull gärna att påbörja en ansökan under tiden.

Vill du vara med och göra nytta varje dag för göteborgarna? Vi försörjer Göteborg med energi - dygnet runt, hela året. För bekymmersfria leveranser behöver vi förstärka med automationstekniker.

Sista ansökningsdag: 2020-01-28

Är du en målorienterad ledare som drivs av att åstadkomma förbättring och som är duktig på att coacha och entusiasmera dina medarbetare? Nu söker vi en enhetschef som tillsammans med medarbetarna kan ta nästa steg i enhetens utveckling.

Sista ansökningsdag: 2020-01-19

Är du en trygg och engagerande ledare, vill verka mitt i händelsernas centrum och följa ett nytt och spännande Göteborg växa fram? Vi söker nu en målorienterad ledare med starkt personligt driv och inspirerande energi, som drivs av att åstadkomma förbättringar tillsammans med sitt team!

Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Vill du vara med och utreda hur spillvärme från datacenter kan bidra till urban matproduktion?

Sista ansökningsdag: 2020-01-27

Brinner du för hållbarhetsfrågor och vill hjälpa oss att ta vårt arbete ett steg längre?

Sista ansökningsdag: 2020-01-19

Tycker du som vi att det är viktigt med säkra energileveranser? Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där din insats gör nytta varje dag - utan energi stannar Göteborg!

Sista ansökningsdag: 2020-02-16

Vill du arbeta med stadsutveckling och miljöanpassad eldistribution för att möjliggöra en hållbar infrastruktur för staden?

Sista ansökningsdag: 2020-01-26

Göteborg Energi befinner sig i ett spännande och expansivt läge. I januari 2020 öppnar vi upp vår nya enhet Distribution Projekt Projektera, dit vi nu söker en driven Projektör! Vill du vara en del av att projektera och konstruera framtidens infrastruktur i Göteborg i takt med stadens expansiva utveckling? Då är rollen som Projektör något för dig!

Sista ansökningsdag: 2020-01-26

Är du noggrann, självgående och vill ha ett meriterande administrativt sommarjobb?

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Vill du vässa dina ledaregenskaper och utvecklas i en stark organisation som jobbar för ett hållbart Göteborg? Är du dessutom student med minst 180 högskolepoäng i bagaget? Då har vi sommarjobbet för dig!
För andra året i rad har du möjlighet att under sommarveckorna juni-augusti arbeta som Assisterande VD på Göteborg Energi Nät AB.

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb?

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Är du en social och driven student med inriktning på ekonomi, som vill utveckla dina kunskaper inom löpande redovisning?

Sista ansökningsdag: 2020-02-06

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett spännande sommarjobb ute på våra produktionsanläggningar?

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down