GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du jobba med oss för en hållbar och effektiv energiproduktion? Vi söker en ny kollega till teamet som ansvarar för vår anläggningsdokumentation.

Sista ansökningsdag: 2019-08-01

Är det du och dina medarbetare som gör verklighet av idéer som ökar driftsäkerheten på våra produktionsanläggningar? Gillar du teknisk utveckling i kombination med praktiskt nytta ska du absolut läsa vidare.

Sista ansökningsdag: 2019-08-04

Det händer mycket spännande inom energibranschen och hos oss på Göteborg Energi. Nu vill vi kompletterar vår IT organisation med en IT-chef. Vill du vara med och driva koncernens operativa IT för en verksamhet som är väldigt central och viktigt för samhället?

Sista ansökningsdag: 2019-08-18

Vill du vara med och skapa goda resultat för Göteborg Energi varje dag? Vi söker dig som vill bidra till att skapa en hållbar stad!

Sista ansökningsdag: 2019-09-01

Vill du vara med och projektera och konstruera elnätet i Göteborg i takt med en expansiv stadsutveckling?

Sista ansökningsdag: 2019-08-25

Är det du som tillsammans med ditt team tar elunderhållet på våra produktionsanläggningar till nästa nivå? Vi söker dig som vill bidra till ett fungerande Göteborg, med energileverans dygnet runt.

Sista ansökningsdag: 2019-08-02

Vill du vara en del i utvecklingen av vår kontorsmiljö som fastighetsskötare på våra kontor och anläggningar? Då är detta ett jobb för dig!

Sista ansökningsdag: 2019-08-18

Vill du vara med och driva verksamhetsområde Produktions digitaliseringsresa framåt och bidra till att vi når våra effektiviseringsmål?

Sista ansökningsdag: 2019-08-01

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down