GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du vara med jobba för en säker och hållbara energiförsörjning i Göteborg? Vi söker nu dig som vill arbeta för att våra produktionsanläggningarna ska vara i gott skick och ha högsta möjliga tillgänglighet.

Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Är du en trygg och engagerande ledare med gedigen erfarenhet från entreprenadverksamhet som vill verka mitt i händelsernas centrum och följa ett nytt och spännande Göteborg växa fram?

Sista ansökningsdag: 2021-10-13

Vill du jobba med oss för att skapa goda förutsättningar för en hållbar och effektiv energiproduktion? Vi söker en ny kollega till vårt team som ansvarar för anläggningsdokumentationen.

Sista ansökningsdag: 2021-10-03

Vill du jobba med oss så att Göteborg alltid har en säker energiförsörjning, dygnet runt året om? Vi är göteborgarnas energibolag!

Sista ansökningsdag: 2021-10-03

Är du en erfaren ledare med ett stort intresse för förbättringsarbete? Har du även erfarenhet som projektledare gärna mot byggnation och vill ta Göteborg Energis projektverksamhet mot nya mål är du troligen vår nya Enhetschef till projektstöd!

Sista ansökningsdag: 2021-09-28

Vill du tackla framtidens IT-utmaningar i en stabil organisation med en viktig samhällsfunktion? Vi söker en engagerad och nyfiken IT-arkitekt som vill utforma bolagets framtida IT-tjänster och lösningar och vara med på resan mot ett hållbart Göteborg!

Sista ansökningsdag: 2021-10-01

Har du erfarenhet av redovisning och är på jakt efter nästa spännande utmaning i en bred och omväxlande roll? Gillar du dessutom att ständigt utveckla dig och ditt arbetssätt? Då har vi tjänsten för dig!

Sista ansökningsdag: 2021-09-26

Vill du vara med och skapa en hållbar utveckling och goda resultat för Göteborg Energi och våra kunder genom att vara en del av teamet som hanterar den finansiella energihandeln och handeln med valutor och miljöprodukter?

Sista ansökningsdag: 2021-10-17

Vill du följa med på resan mot att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till oss på Göteborg Energi!

Sista ansökningsdag: 2021-10-03

Vill du jobba med oss för ett grönare Göteborg? Just nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår instrumentverksamheten med fokus på tillförlitlig och hållbar energiförsörjning.

Sista ansökningsdag: 2021-10-05

Är du en social och driven student med inriktning på ekonomi, som vill utveckla dina kunskaper inom löpande redovisning?

Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Vill du vara med och skapa ett mer hållbart Göteborg? Avdelning Fastighet behöver nu en utvecklingsledare som ansvarar för att driva och samordna Göteborg Energis fastighetsstrategi. Är du rätt person för rollen?

Sista ansökningsdag: 2021-09-26

Har du en teknisk högskole-/civilingenjörsutbildning med erfarenhet av process- eller verksamhetsutveckling från process eller anläggningsbranschen och söker nya utmaningar?

Sista ansökningsdag: 2021-09-28

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

När du söker någon av våra spännande tjänster vill vi att du söker via ansökningsformuläret i annonsen för respektive tjänst. För att vi ska hålla en god kvalitet i processen tar vi enbart emot ansökningar på detta sätt. 

Det är viktigt att du tar del av informationen om hur vi hanterar dina uppgifter, därför rekommenderar vi att du läser igenom informationen noga innan du går vidare. Det första steget i ansökan är att du markerar att du tagit del av informationen. 

När du skickar in din ansökan får du en bekräftelse via e-post. Eftersom det är ett autosvar från vårt rekryteringssystem kan det hända att den hamnar i din skräppost. 

Vi rekommenderar att du sparar en kopia på annonsen eftersom den tas bort från annonskanalerna efter sista ansökningsdag.Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi läser ansökningar löpande och ibland händer det att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag. Då informerar vi om detta i annonsen. Vi rekommenderar därför att du söker tjänsten så snart du kan. 

De sökande som har de kompetenser som krävs och bäst matchar det vi söker kommer kontaktas för en första intervju. Därefter kan det bli aktuellt med ytterligare intervju, personbedömning/test, referenstagning och säkerhetsprövning. Säkerhetsprövning sker för säkerhetsklassade tjänster, om det är aktuellt sker det inför anställning. 

Blir du inbjuden till intervju vill vi att du tar med kopior på betyg och intyg som styrker din kompetens, om du inte redan bifogat dessa i din ansökan. Vi vill också att du styrker din identitet och ditt medborgarskap med pass, nationellt identitetskort eller personbevis i samband med intervjun. Tänk på att körkort inte styrker ditt medborgarskap och därför inte räcker som identitetshandling. Det är också bra om du kan lämna förslag på referenspersoner.

Våra intervjuer görs i lokaler som är tillgängliga för alla. Intervjun är ett tillfälle att få mer information såväl för dig som söker jobb som för oss. Förbered därför gärna frågor till oss både om jobbet och om oss som arbetsplats. 

De sökande som inte fyller kompetenskraven får återkoppling i snar anslutning till sista ansökningsdag. Vår ambition är att rekryteringen ska vara klar inom en månad efter sista ansökningsdag. 

Vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Personer med olika synsätt och erfarenheter utvecklar vår verksamhet och driver den framåt - styrkan i våra olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar? Vi ser fram emot din ansökan!

 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-downchevron-downchevron-up