GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Tycker du som vi att det är viktigt med säkra energileveranser? Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där hela Göteborg är ditt arbetsfält. Din insats gör nytta varje dag - utan energi stannar Göteborg!

Sista ansökningsdag: 2019-10-13

Det händer mycket spännande inom energibranschen och hos oss på Göteborg Energi. Vi söker nu en IT-arkitekt som vill vara med och utforma bolagets framtida IT-tjänster och lösningar!

Sista ansökningsdag: 2019-10-06

Vill du vara med och bidra till en hållbar energiförsörjning?

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för elbilsladdning, lagring och solceller. Du kommer ha en sammanhållande roll inom dessa områden, i tätt samarbete med våra företagssäljare. Genom detta kommer du att bidra till att skapa hållbara lösningar för staden samt skapa goda resultat för Göteborg Energi i framtiden.

Sista ansökningsdag: 2019-10-13

Vi vill göra det enkelt för våra kunder att göra hållbara val. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla våra erbjudanden inom el- och gas!

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Tycker du som vi att det är viktigt med säkra energileveranser? Just nu söker vi en ny kollega som Samordnare för underhålls- och driftarbeten på våra distributionsnät för fjärrvärme, gas och kyla.

Sista ansökningsdag: 2019-09-29

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down