GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du jobba med oss för en säker och hållbara energiförsörjning i Göteborg ? Vi söker nu en teknikintresserad och lösningsorienterad kollega till teamet med anläggningstekniker på produktionsanläggningarna. Tillsammans ser vi till att anläggningarna är i gott skick och har högsta möjliga tillgänglighet.

Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Söker du nya utmaningar och vill arbeta med morgondagens hållbara energilösningar? Vi söker en ledare med starkt personligt driv och inspirerande energi till vår avdelning som svarar för Göteborgs elförsörjning!

Sista ansökningsdag: 2022-12-18

Är du en erfaren ledare som drivs att leda i förändring med erfarenhet av anläggningsförvaltning av stora ekonomiska värden?
Vi söker nu efter vår nya Avdelningschef anläggning då vår nuvarande går vidare till andra utmaningar inom koncernen. Här ges du möjlighet att vara en central del i utvecklingen av Göteborgs hållbara energisystem där kommande år kommer att präglas av stort fokus på asset management och investering i våra tillgångar. Visst låter det intressant!?

Sista ansökningsdag: 2022-12-21

Vill du jobba med oss för säkra energileveranser till göteborgarna- varje dag och dygnet runt? Vi söker nu en ny kollega till elgruppen inom underhållsverksamheten på våra produktionsanläggningar för el, fjärrvärme, gas och kyla. Är det du?

Sista ansökningsdag: 2023-01-01

Söker du en spännande tjänst i ett stabilt och samhällsviktigt företag med stora möjligheter att utvecklas? Vill du vara med och bygga framtidens hållbara Göteborg? Ta chansen och sök jobbet som ”Förvaltningsledare IT servicedesk” hos Göteborg Energi.

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Har du erfarenhet av att arbeta med Informationssäkerhet och vill ha en nyckelroll hos Göteborg Energi där du får vara med och utveckla vår informationssäkerhet? Vi satsar rejält inom Informations- och IT-säkerhetsområdet och kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas!

Sista ansökningsdag: 2023-01-08

Vill du vara delaktig i Göteborgs stadsutveckling och få vara med i byggnationen av framtidens kommunikationslösningar? Vi söker nu en driven installationstekniker med ett stort intresse för data- och telekommunikation som trivs med att tillsammans med andra lösa problem och utveckla arbetsprocesser.

Sista ansökningsdag: 2023-01-04

Vi vill göra det enkelt för våra kunder att göra hållbara val. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till affärer som skapar hållbara lösningar för staden.

Sista ansökningsdag: 2022-12-21

Visst är det viktigt med säkra och prisvärda energileveranser? Vi förstärker nu vårt team som jobbar med våra mätare och infrastruktur för mätvärdesinsamling. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där du har en viktig roll. Din arbetsinsats är viktigt för att säkerställa korrekta mätvärden för vår fakturering.

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Jobbar du idag som mätningsingenjör och söker efter nya utmaningar? Vill du vara med på resan att förse en växande stad med hållbar energiförsörjning? Då har du hittat rätt!
Nu söker vi ytterligare en kollega till enheten Karta och Rättigheter som är en del av avdelningen Projekt. Avdelningen ansvarar för Projektledning, projektering, fastighetsjuridik och besiktning samt koncerngemensamma funktioner såsom remisshantering, fastighetsjuridik, inmätning och dokumentation.

Sista ansökningsdag: 2023-01-04

Vill du jobba med oss för en säker energiförsörjning i Göteborg? Som processkemiingenjör har du en viktig roll för våra energileveranser idag. Du är också delaktig i omställningen mot morgondagens förnybara energilösningar. Vi söker dig som vill utveckla och utvecklas!

Sista ansökningsdag: 2023-01-01

Vi vill göra det enkelt för våra kunder att göra hållbara val. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till affärer som skapar hållbara lösningar för staden.

Sista ansökningsdag: 2022-12-18

Är du en erfaren projektledare med erfarenhet inom energibranschen med vana av att röra dig mellan IT och teknik?
Vi söker nu efter vår nästa projektledare där du kommer ges möjligheter till att arbeta med Göteborg Energis utvecklingsprojekt inom systemstöd, processer och arbetssätt.

Sista ansökningsdag: 2022-12-14

Vill du jobba med en säker och stabil elförsörjning i en stad som växer? Vi söker dig som vill arbeta med vårt viktiga uppdrag, att transportera el till göteborgarna!

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Vill du skapa ordning i ett stort informationsmaterial och göra det tillgängligt för framtida generationer? Då är platsen som studentmedarbetare vid Göteborg Energis arkiv något för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Vill du följa med oss på resan att skapa en mer hållbar vardag för våra kunder? Då kan det här jobbet som teknisk assistent hos oss på Energitjänster vara något för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Vill du vara med och utveckla stadens energiförsörjning? Kom och jobba med oss för att minimera akut felavhjälpning till förmån för förebyggande underhåll!

Sista ansökningsdag: 2022-12-13

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

När du söker någon av våra spännande tjänster vill vi att du söker via ansökningsformuläret i annonsen för respektive tjänst. För att vi ska hålla en god kvalitet i processen tar vi enbart emot ansökningar på detta sätt. 

Det är viktigt att du tar del av informationen om hur vi hanterar dina uppgifter, därför rekommenderar vi att du läser igenom informationen noga innan du går vidare. Det första steget i ansökan är att du markerar att du tagit del av informationen. 

När du skickar in din ansökan får du en bekräftelse via e-post. Eftersom det är ett autosvar från vårt rekryteringssystem kan det hända att den hamnar i din skräppost. 

Vi rekommenderar att du sparar en kopia på annonsen eftersom den tas bort från annonskanalerna efter sista ansökningsdag.Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi läser ansökningar löpande och ibland händer det att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag. Då informerar vi om detta i annonsen. Vi rekommenderar därför att du söker tjänsten så snart du kan. 

De sökande som har de kompetenser som krävs och bäst matchar det vi söker kommer kontaktas för en första intervju. Därefter kan det bli aktuellt med ytterligare intervju, personbedömning/test, referenstagning och säkerhetsprövning. Säkerhetsprövning sker för säkerhetsklassade tjänster, om det är aktuellt sker det inför anställning. 

Blir du inbjuden till intervju vill vi att du tar med kopior på betyg och intyg som styrker din kompetens, om du inte redan bifogat dessa i din ansökan. Vi vill också att du styrker din identitet och ditt medborgarskap med pass, nationellt identitetskort eller personbevis i samband med intervjun. Tänk på att körkort inte styrker ditt medborgarskap och därför inte räcker som identitetshandling. Det är också bra om du kan lämna förslag på referenspersoner.

Våra intervjuer görs i lokaler som är tillgängliga för alla. Intervjun är ett tillfälle att få mer information såväl för dig som söker jobb som för oss. Förbered därför gärna frågor till oss både om jobbet och om oss som arbetsplats. 

De sökande som inte fyller kompetenskraven får återkoppling i snar anslutning till sista ansökningsdag. Vår ambition är att rekryteringen ska vara klar inom en månad efter sista ansökningsdag. 

Vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Personer med olika synsätt och erfarenheter utvecklar vår verksamhet och driver den framåt - styrkan i våra olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar? Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Hej blivande kollega!

Vad får dig att trivas på jobbet? Träffa några av våra medarbetare och få en inblick i hur det är att arbeta med oss.

I vår stad

Läs om vad vi gör för att medverka till en mer hållbar stad.
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-downchevron-upicon-play