GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du följa med på resan mot att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till oss på Göteborg Energi!

Sista ansökningsdag: 2021-03-21

Vill du vara med och skapa en hållbar utveckling och goda resultat för Göteborg Energi och våra kunder som ansvarig för vår avdelning som hanterar den fysiska och finansiella el- och gashandeln? I så fall är detta ett jobb för dig!

Sista ansökningsdag: 2021-03-28

Vill du jobba med oss för vi ska bli en ännu bättre arbetsplats? I samarbete med dina kollegor och våra chefer är du med och skapar goda förutsättningar för våra medarbetare. Tillsammans utvecklar vi en hållbar stad för kommande generationer. Om du gillar att jobba i en verksamhet med avgörande betydelse för andra ska du definitivt läsa mer om tjänsten och överväga en ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-03-21

Vi söker ny kollega som ska vara med och öka kännedom och förståelsen för vårt uppdrag att förse göteborgarna med prisvärda och hållbara energilösningar. Vi har en lång historia, vi har många spännande satsningar framför oss och vi är beroende av förståelse, kännedom och samarbete med både kunder, leverantörer, akademi och politik. Känner du dig manad att växla mellan de stora strategiska utmaningarna och de operativa frågorna? Då vill vi att du söker den nya tjänsten hos oss!

Sista ansökningsdag: 2021-03-08

Vill du arbeta som markförhandlare i en framtidsbransch under Göteborgs intensiva stadsutveckling? Hos oss på Göteborg Energi AB finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett hållbart samhälle.

Sista ansökningsdag: 2021-03-14

Vi söker dig som brinner för energi och lönsamhetsberäkningar. Du kommer ha en sammanhållande roll för våra marknadsinvesteringar inom fjärrvärme fjärrkyla och gasnät. Vidare agerar du som länken mellan försäljning och projektverksamheten. Genom detta kommer du att bidra till att skapa hållbara energilösningar för Staden samt skapa goda resultat för Göteborg Energi nu och i framtiden.

Sista ansökningsdag: 2021-03-21

Är du en självständig och noggrann student som vill vara med oss i vårt digitaliseringsarbete?

Sista ansökningsdag: 2021-03-01

Nya sommarjobbsmöjligheter har uppkommit hos oss på Göteborg Energi! Du som student har nu möjlighet att träna din ledarförmåga i ett mindre team

Sista ansökningsdag: 2021-03-15

Är du en strukturerad och noggrann student med inriktning mot IT, som vill vara med oss och bidra till att skapa en hållbar vardag för göteborgarna?

Sista ansökningsdag: 2021-03-15

Vill du ha ett meriterande sommarjobb på ett företag som bidrar till att göra Göteborg till en mer hållbar stad?

Sista ansökningsdag: 2021-03-15

Vi på Göteborg Energi har fått ett av de finaste uppdrag vi kan tänka oss. Vi ska hjälpa Göteborg att bli en hållbar stad där människor, företag och miljö lever och mår bra. Därför arbetar vi med att utveckla lösningar som kan ge förnybar energi och spara resurser. Vi söker nu två affärsanalytiker som kan förbättra vårt arbete med en långsiktigt hållbar stadsutveckling.

Sista ansökningsdag: 2021-03-07

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down