GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du jobba med oss för en hållbar och effektiv energiproduktion? Vi söker en ny kollega till teamet som ansvarar för vår anläggningsdokumentation.

Sista ansökningsdag: 2019-08-01

Vi söker nu en IT-arkitekt som vill vara med och utforma våra framtida IT-tjänster och lösningar!

Sista ansökningsdag: 2019-06-16

Vill du vara med och skapa goda resultat för Göteborg Energi varje dag? Vi söker dig som vill bidra till att skapa en hållbar stad!

Sista ansökningsdag: 2019-09-01

Vill du arbeta med vårt elnät för en hållbar stadsutveckling i Göteborg och samtidigt se till att våra viktiga samhällsfunktioner håller igång som de ska?

Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vill du vara med och projektera och konstruera elnätet i Göteborg i takt med en expansiv stadsutveckling?

Sista ansökningsdag: 2019-08-25

Vill du vara med och sätta Göteborg på kartan som den mest hållbara staden? I en tid av expansiv stadsutveckling behöver vi stärka upp vårt team ytterligare med dig som brinner för att leda projekt.

Sista ansökningsdag: 2019-07-07

Tycker du som vi att det är viktigt med säkra energileveranser?
Just nu söker vi en kollega för underhålls- och driftarbeten på våra distributionsnät för fjärrvärme, gas och kyla.

Sista ansökningsdag: 2019-06-23

Vill du vara med och driva verksamhetsområde Produktions digitaliseringsresa framåt och bidra till att vi når våra effektiviseringsmål?

Sista ansökningsdag: 2019-08-01

Söker du en ny jobbutmaning? Då kanske tjänsten som verksamhetsutvecklare hos oss är rätt för dig! Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår produktionsverksamhet till nästa nivå med fokus på hållbarhet och bekymmersfri energileverans till alla göteborgare.

Sista ansökningsdag: 2019-07-07

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down