GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du arbeta som bolagsjurist på göteborgarnas eget energibolag? Vi erbjuder ett spännande arbete som ger dig möjligheter att jobba brett inom affärsjuridikens område.

Sista ansökningsdag: 2019-04-22

Vill du jobba med våra fastigheter och ge verksamheten förutsättningar att ge hållbara och stabila leveranser till våra kunder? Vi söker en fastighetsingenjör till vårt huvudkontor som är intresserad av fastighetsunderhåll och drift och som vill bidra med det lilla extra.

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Vi söker dig som brinner för energi och lönsamhetsberäkningar. Du kommer ha en sammanhållande roll för våra marknadsinvesteringar inom fjärrvärme/kyla och gasnät samt även ha en roll i pågående stadsutveckling i tätt samarbete med våra företagssäljare. Genom detta kommer du att bidra till att skapa hållbara lösningar för staden samt skapa goda resultat för Göteborg Energi i framtiden.

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Vill du vara med och skapa goda resultat för Göteborg Energi varje dag?
Vi söker dig som vill vara med och bidra till affärer som skapar hållbara lösningar för staden.

Sista ansökningsdag: 2019-04-22

Vill du jobba med en säker och stabil elförsörjning i en stad som växer? Vi söker dig som vill arbeta med vårt viktiga uppdrag, att transportera el till göteborgarna!

Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Läser du till GIS-ingenjör och vill bistå övriga i teamet med arbete inom geografisk lägesdokumentation? I så fall har vi sommarjobbet för dig!

Sista ansökningsdag: 2019-04-22

Vill du vara delaktig i utvecklingsarbetet och bidra i arbetet mot ett grönare Göteborg? Vi söker dig som trivs med stort eget ansvar och som vill arbeta med att förse göteborgarna med fler smarta och miljövänliga energilösningar!

Sista ansökningsdag: 2019-04-28

Har du intresse för energifrågor och vill arbeta för att våra medarbetare skall få en enklare och effektivare vardag? Då är jobbet som systemspecialist i vårt team för interna IT-stödfunktioner något för dig!

Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Känner du stort engagemang för att hjälpa andra och ge service i världsklass? Drivs du av att hjälpa kunder och säljare för att lösa deras frågeställningar och få göra det tillsammans med härliga kollegor? Nu söker vi två nya medarbetare till vårt team.

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down