GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du jobba med oss för en säker och hållbara energiförsörjning i Göteborg? Nu förstärker vi med ytterligare en anläggningstekniker. Vi  söker en teknikintresserad och lösningsorienterad kollega som vill vara med i energiomställningen. Är det du?

Sista ansökningsdag: 2024-08-05

Vill du hjälpa oss att göra Göteborg till en hållbar stad där människor, företag och miljö trivs och mår bra? Vi söker dig som vill vara delaktig i stadens utveckling och ges möjlighet att påverka vilken riktning Göteborg Energi skall ta när vi skall förse staden med framtidens klimatsmarta och ekonomiskt hållbara energilösningar.

Sista ansökningsdag: 2024-08-18

Vill du vara delaktig i stadens utveckling och bidra i arbetet med att förse göteborgarna med smarta och miljövänliga energilösningar? Vi söker en ytterligare kollega för att stärka upp vårt befintliga team av distributionselektriker på vårt dotterbolag, Göteborg Energi Nät AB, GENAB.

Sista ansökningsdag: 2024-08-08

Vill du vara med och driva arbetet mot en proaktiv ekonomiorganisation inom Göteborg Energi? Då kan det här jobbet vara något för dig!

Sista ansökningsdag: 2024-08-23

Vill du projektera och konstruera framtidens infrastruktur i Göteborg i takt med stadens expansiva utveckling? Vi söker nu en erfaren fjärrvärmeprojektör med inriktning mot våra distributionsnät.

Sista ansökningsdag: 2024-08-18

Sista ansökningsdag: 2024-08-27

Vill du vara en del av att bygga framtidens energisystem i Göteborg? Nu söker vi två projektledare med inriktning mot ledningsbyggnation.

Sista ansökningsdag: 2024-08-20

Vill du vara med och leda förändringen mot en hållbar energiproduktion i Göteborg? Nu söker vi en driven och engagerad projektstyrningsspecialist inom kvalitet och risk för att ta ledningen i utvecklingen av våra projektorganisationer. Ta chansen att vara med och forma framtiden för energilösningar i Göteborg - ansök redan idag!

Sista ansökningsdag: 2024-08-11

Vill du vara med och göra skillnad? Vi försörjer Göteborg med energi - dygnet runt, hela året. Just nu förstärker vi vårt team med spännande tjänst som Provningsingenjör!

Sista ansökningsdag: 2024-08-18

Söker du en ny tjänst där du får vara med att påverka teknikval och bidra till framtidens hållbara energiförsörjning? Nu har du chansen! Vi söker dig som vill axla rollen som teknisk specialist med ansvar för teknikstöd för VA och tryckluft på våra distributionsnät.

Sista ansökningsdag: 2024-08-18

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

När du söker någon av våra spännande tjänster vill vi att du söker via ansökningsformuläret i annonsen för respektive tjänst. För att vi ska hålla en god kvalitet i processen tar vi enbart emot ansökningar på detta sätt. 

Det är viktigt att du tar del av informationen om hur vi hanterar dina uppgifter, därför rekommenderar vi att du läser igenom informationen noga innan du går vidare. Det första steget i ansökan är att du markerar att du tagit del av informationen. 

När du skickar in din ansökan får du en bekräftelse via e-post. Eftersom det är ett autosvar från vårt rekryteringssystem kan det hända att den hamnar i din skräppost. 

Vi rekommenderar att du sparar en kopia på annonsen eftersom den tas bort från annonskanalerna efter sista ansökningsdag. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi läser ansökningar löpande och ibland händer det att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag. Då informerar vi om detta i annonsen. Vi rekommenderar därför att du söker tjänsten så snart du kan. 

De sökande som har de kompetenser som krävs och bäst matchar det vi söker kommer kontaktas för en första intervju. Därefter kan det bli aktuellt med ytterligare intervju, personbedömning/test, referenstagning och säkerhetsprövning. 

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och en del av våra tjänster är inplacerade i säkerhetsklass i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Innan tillsättning av en tjänst som är inplacerad i säkerhetsklass görs därför en säkerhetsprövning på berörd person. Mer information om säkerhetsprövningen hittar du sist i den här texten

Blir du inbjuden till intervju vill vi att du tar med kopior på betyg och intyg som styrker din kompetens, om du inte redan bifogat dessa i din ansökan. Vi vill också att du styrker din identitet och ditt medborgarskap med pass, nationellt identitetskort eller personbevis i samband med intervjun. Tänk på att körkort inte styrker ditt medborgarskap och därför inte räcker som identitetshandling. Det är också bra om du kan lämna förslag på referenspersoner.

Våra intervjuer görs i lokaler som är tillgängliga för alla. Intervjun är ett tillfälle att få mer information såväl för dig som söker jobb som för oss. Förbered därför gärna frågor till oss både om jobbet och om oss som arbetsplats. 

De sökande som inte fyller kompetenskraven får återkoppling i snar anslutning till sista ansökningsdag. Vår ambition är att rekryteringen ska vara klar inom en månad efter sista ansökningsdag. 

Vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Personer med olika synsätt och erfarenheter utvecklar vår verksamhet och driver den framåt - styrkan i våra olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Information om säkerhetsprövningen

Säkerhetsprövningen grundar sig på:

  • bakgrundskontroll där vi kontrollerar betyg, intyg och referenser, utdrag ur domstolsregister och övriga uppgifter av relevans.

  • ett säkerhetsprövningssamtal.

  • registerkontroll.

  • en särskild personutredning, om anställningen är placerad i säkerhetsklass 1 eller 2.

Vi följer upp säkerhetsprövningen under anställningstiden, för att kunna behålla och fördjupa personkännedomen. 

Den som är inplacerad i säkerhetsklass får även utbildning i säkerhetsskydd innan tjänsten påbörjas. 

Säkerhetsprövningen genomförs av särskild utbildad personal. All information som hanteras om dig som person klassas och hanteras i enlighet med interna informationssäkerhetsregler och i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

 

 

Hej blivande kollega!

Vad får dig att trivas på jobbet? Träffa några av våra medarbetare och få en inblick i hur det är att arbeta med oss.

I vår stad

Läs om vad vi gör för att medverka till en mer hållbar stad.
icon-closechevron-disc-rightmenu