GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Är du erfaren inom anläggningsutveckling för produktion eller distribution av fjärrvärme, el, gas eller andra energianläggningar, alternativt inom processindustrin och lockas av en kvalificerad nyckelroll? Vill du hänga med på en spännande resa i energibranschen? Då kan du vara den vi söker!

Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Vill du jobba med oss för stabila energileveranser till göteborgarna- varje dag och dygnet runt? Vi söker en ny eltekniker till elgruppen inom underhålls-verksamheten på våra produktionsanläggningar för el, fjärrvärme, gas och kyla. Är det du?

Sista ansökningsdag: 2024-05-05

Har du god kunskap om försäkringsarbete och erfarenhet från skadeförebyggande arbete samt besitter en förmåga att jobba såväl strategiskt på en övergripande nivå, som operativt och verksamhetsnära? Trivs du dessutom med att ha många kontakter och gillar att utveckla och förbättra? Då har vi jobbet för dig!Vi söker nu efter en Loss Prevention Manager till vårt dynamiska team på Koncernsäkerhetsstaben på Göteborg Energi. I uppdraget ingår att vara sakkunnig i försäkringsfrågor, att samordna och vara verksamhetens stöd i försäkringsfrågor, samt att utveckla koncernensgemensamma arbetssätt inom försäkringsområdet.

Sista ansökningsdag: 2024-04-16

Vill du projektera och konstruera framtidens infrastruktur i Göteborg i takt med stadens expansiva utveckling? Vi söker nu en projektör med inriktning mot våra distributionsnät.

Sista ansökningsdag: 2024-05-05

Vill du jobba i en varierande och utvecklande tjänst där hela Göteborg blir ditt arbetsfält? Just nu söker vi en elnätsprojektör som vill bidra till att anpassa elnätet efter stadens snabba utveckling. Är det dig vi söker?

Sista ansökningsdag: 2024-05-05

Söker du ett jobb där du får arbeta med mätvärden inom energibranschen? Brinner du för problemlösning och analys kanske du kan vara vår nya kollega?

Sista ansökningsdag: 2024-04-29

Tycker du som vi att säkra energileveranser är en av de viktigaste samhällsfunktionerna? Vi söker en ny kollega till teamet som jobbar med underhålls- och driftarbeten på våra distributionsnät för fjärrvärme, gas och kyla. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete. Hela Göteborg blir ditt arbetsfält och vi garanterar att din insats gör nytta för göteborgarna - varje dag.

Sista ansökningsdag: 2024-04-16

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

När du söker någon av våra spännande tjänster vill vi att du söker via ansökningsformuläret i annonsen för respektive tjänst. För att vi ska hålla en god kvalitet i processen tar vi enbart emot ansökningar på detta sätt. 

Det är viktigt att du tar del av informationen om hur vi hanterar dina uppgifter, därför rekommenderar vi att du läser igenom informationen noga innan du går vidare. Det första steget i ansökan är att du markerar att du tagit del av informationen. 

När du skickar in din ansökan får du en bekräftelse via e-post. Eftersom det är ett autosvar från vårt rekryteringssystem kan det hända att den hamnar i din skräppost. 

Vi rekommenderar att du sparar en kopia på annonsen eftersom den tas bort från annonskanalerna efter sista ansökningsdag. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi läser ansökningar löpande och ibland händer det att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag. Då informerar vi om detta i annonsen. Vi rekommenderar därför att du söker tjänsten så snart du kan. 

De sökande som har de kompetenser som krävs och bäst matchar det vi söker kommer kontaktas för en första intervju. Därefter kan det bli aktuellt med ytterligare intervju, personbedömning/test, referenstagning och säkerhetsprövning. 

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och en del av våra tjänster är inplacerade i säkerhetsklass i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Innan tillsättning av en tjänst som är inplacerad i säkerhetsklass görs därför en säkerhetsprövning på berörd person. Mer information om säkerhetsprövningen hittar du sist i den här texten

Blir du inbjuden till intervju vill vi att du tar med kopior på betyg och intyg som styrker din kompetens, om du inte redan bifogat dessa i din ansökan. Vi vill också att du styrker din identitet och ditt medborgarskap med pass, nationellt identitetskort eller personbevis i samband med intervjun. Tänk på att körkort inte styrker ditt medborgarskap och därför inte räcker som identitetshandling. Det är också bra om du kan lämna förslag på referenspersoner.

Våra intervjuer görs i lokaler som är tillgängliga för alla. Intervjun är ett tillfälle att få mer information såväl för dig som söker jobb som för oss. Förbered därför gärna frågor till oss både om jobbet och om oss som arbetsplats. 

De sökande som inte fyller kompetenskraven får återkoppling i snar anslutning till sista ansökningsdag. Vår ambition är att rekryteringen ska vara klar inom en månad efter sista ansökningsdag. 

Vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Personer med olika synsätt och erfarenheter utvecklar vår verksamhet och driver den framåt - styrkan i våra olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Information om säkerhetsprövningen

Säkerhetsprövningen grundar sig på:

  • bakgrundskontroll där vi kontrollerar betyg, intyg och referenser, utdrag ur domstolsregister och övriga uppgifter av relevans.

  • ett säkerhetsprövningssamtal.

  • registerkontroll.

  • en särskild personutredning, om anställningen är placerad i säkerhetsklass 1 eller 2.

Vi följer upp säkerhetsprövningen under anställningstiden, för att kunna behålla och fördjupa personkännedomen. 

Den som är inplacerad i säkerhetsklass får även utbildning i säkerhetsskydd innan tjänsten påbörjas. 

Säkerhetsprövningen genomförs av särskild utbildad personal. All information som hanteras om dig som person klassas och hanteras i enlighet med interna informationssäkerhetsregler och i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

 

 

Hej blivande kollega!

Vad får dig att trivas på jobbet? Träffa några av våra medarbetare och få en inblick i hur det är att arbeta med oss.

I vår stad

Läs om vad vi gör för att medverka till en mer hållbar stad.
icon-closechevron-disc-rightmenu