GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du vara med jobba för en säker och hållbara energiförsörjning i Göteborg? Vi söker nu dig som vill arbeta för att våra produktionsanläggningarna ska vara i gott skick och ha högsta möjliga tillgänglighet.

Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Är du en trygg och engagerande ledare, vill verka mitt i händelsernas centrum och följa ett nytt och spännande Göteborg växa fram?

Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Vill du arbeta som markförhandlare i en framtidsbransch under Göteborgs intensiva stadsutveckling? Hos oss på Göteborg Energi AB finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett hållbart samhälle.

Sista ansökningsdag: 2020-11-29

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Om Göteborg Energi
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down