GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

För elinstallatörer

Installatörswebben förenklar din vardag! 

Installatörswebben är ett snabbt och enkelt verktyg för dig som är elinstallatör. På installatörswebben kan du föranmäla elnät direkt på webben, skicka in dina blanketter, följa dina pågående ärenden och enkelt komma i kontakt med ansvarig handläggare.

När du för- och färdiganmäler dina arbeten genom installatörswebben kräver vi inte någon underskrift, din inloggning räcker som identifikation.

Med start i oktober 2019 kommer det vara möjligt för privatkunder att följa sitt installationsärende genom Mina sidor på vår hemsida. Det innebär att status på ärendet kan följas steg för steg och att offerten godkänns digitalt. Kontaktuppgifter till dig som elinstallatör och vad som förväntas av inblandade i processen kommer att synliggöras för kund. Under 2020 kommer funktionen vara fullt utbyggd för alla typer av ärenden och kunder.
Sedan 1 april 2019 har Partille Energi driften av elnätet i Partille. Det innebär att du inte längre kan skicka in föranmälan för arbete i Partille via Installatörswebben. Vi hänvisar dig istället till Lerum Energi: www.lerumenergi.se

Föranmäla en tillfällig anslutning 

För att vi ska veta vem som ska betala för den tillfälliga anslutningen behöver du bifoga den här blanketten, ifylld och signerad av kunden.
 
> Betalningsansvarig av tillfällig anslutning

Föranmäla en produktionsanläggning

För att kunna behandla din föranmälan behöver vi veta lite mer om produktionsanläggningen och då behöver du bifoga den här blanketten.
 
> Anmälan elproduktion

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plus