GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Jobba med oss

För det du tror på!

Hitta lediga jobb!
Lediga tjänster

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad och som varje dag bidrar till en mer hållbar vardag. Vi jobbar för alla göteborgare och med hela staden. Det ger dig som jobbar här möjlighet att vara en del av något större och samtidigt göra viktiga avtryck i vår stad.

Tomine

Göteborg Energi har gjort en resa digitalt och har ett fokus på digitala lösningar som bland annat ska ge kunden möjlighet att lösa sina ärenden direkt i telefonen.
- Jag älskar verkligen att jobba på Göteborg Energi. Det är en fantastisk arbetsplats! Jag gillar att vi jobbar för göteborgarna och för mig är det jätteviktigt att vi är med och förenklar deras vardag, säger Tomine, digital utvecklare på Göteborg Energi.

Hej kollega!

Vad får dig att trivas på jobbet? Träffa några av våra medarbetare och få en inblick i hur det är att arbeta med oss.

Träffa Alf, vår VD!

Här berättar han om våra framtida utmaningar. För oss som redan jobbar här och för dig som kanske är nyfiken på vår arbetsplats.

Vi spenderar många timmar av våra liv på jobbet. Att trivas på sin arbetsplats kan handla om många olika saker. Hos oss är en trygg arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter, företagshälsovård och kollektivavtal självklarheter.

Några av våra förmåner

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb -
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plusicon-play