GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Jag jobbar här - Martin

Martin

Enhetschef produktion

Martin och hans kollegor jobbar dagligen med att se till göteborgarna har behaglig temperatur hemma och varmt vatten i kranarna, bekvämligheter som de flesta av oss tar för givet.

Martin arbetar i driftledningen på Göteborg Energi och ansvarar för att Göteborgs fjärrvärmenät är driftsäkert och har så liten miljöpåverkan som möjligt.
- Vårt mål är att alltid kunna leverera till våra kunder och stadens invånare och sedan naturligtvis göra det på ett så genomtänkt och ekonomiskt sätt som möjligt, berättar Martin. 

Lösningsorienterad ingenjör

Att han är en lösningsorienterad ingenjör som knäcker komplexa problem, har han stor nytta av. Martin började som produktionsplanerare men har nu tagit över som enhetschef. Som nybliven chef har han också ansvar för att 20 personer ska må bra och att de har rätt förutsättningar för att kunna lösa sina arbetsuppgifter.
- Jag lär mig ständigt nya saker. Allt från lönesättning till personalärenden. Det kommer en första gång för allting och därför lär jag mig något nytt varje dag, avslutar Martin. 

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb -
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plusicon-play