GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Restauranggäster på en uteservering uppvärmd av terrassvärmare.

Förläng sommaren med en gasdriven terrassvärmare

Med en gasdriven terrassvärmare behöver dina gäster inte frysa länge. Redan efter 30 sekunder nås full effekt. 

En enda terrassvärmare kan värma upp till 25 kvadratmeter eller kopplas samman med flera för att värma upp en ännu större yta. Eftersom infravärmens strålar endast träffar människor och föremål slipper du värma upp stora luftvolymer. Terrassvärmare avfuktar dessutom luften runt omkring, vilket också bidrar till att det blir varmare.

Fördelar med gasdrivna terrassvärmare

  • Effektiva och energisnåla
  • Du använder dem bara när det behövs
  • Värme utan fördröjning
  • Billigare än el och gasol
  • Tryggt och enkelt

Du sparar 40 % av driftskostnaden

Det finns roligare saker att lägga pengarna på än uppvärmning. Genom att byta från gasol till gasdrivna terrassvärmare sänker du dina driftskostnader med cirka 40 procent. Du sparar med andra ord snabbt in investeringen och slipper dessutom all hantering av flaskor eftersom gasen redan finns framdragen i rör. Gasdrivna terrassvärmare är dessutom säkrare ur brandsynpunkt.

Hur beställer jag terrassvärmare?

Om du redan är kund hos oss och ansluten till gasnätet, kan du kontakta en gasinstallatör som tar fram förslag på lämpliga terrassvärmare för dig och din uteservering. Detta gäller även andra produkter så som dekorbrasa, gasfackla och köksutrustning.

Jag vill ansluta mig till gasnätet

Om du är intresserad av att börja använda gas på din restaurang, kontakta oss gärna så berättar vi mer och guidar dig i de olika stegen. Börja med att göra en intresseanmälan på vår webb så får vi in alla viktiga uppgifter vi behöver, eller kontakta vår säljare. 

Vår säljare

Kontakta gärna mig för att prata gasnät och gasdrivna terrassvärmare.
icon-closechevron-disc-rightmenu