GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Beställ laddbricka

Här beställer du laddbricka för att snabbladda på stan eller för att ladda på din verksamhets egna laddplatser.

Vilken bricka ska jag beställa?

Samtliga priser är exklusive moms.

Ladda på stan

Från 1 maj: 39:-/månad och bricka.

Används för att ladda på våra laddare på stan*. Laddbrickan är direkt kopplad till ett fakturakonto vilket i sin tur innebär att ditt företag eller verksamhet får en faktura månads- eller kvartalsvis på den laddning som har skett.

Start/stopp

Från 1 maj: 5 kr/månad och bricka.

Används för att starta och stoppa din verksamhets eller ditt företags egna elbilsladdare. Ni kan också välja att ha elbilsladdarna öppna och då behöver ni inga Start/ Stopp-brickor. 

Laddbricka: Kombo (Ladda på stan och Start/Stopp på samma bricka

Från 1 maj 39 kr/månad och bricka (Start/stopp ingår i priset) 

För bolag och förvaltningar inom Göteborgs stad erbjuder vi ett kombokort. Med kombokortet kan du använda samma laddbricka till att starta- och stoppa laddning på era egna laddare och få faktura för den laddning du gör på Göteborg Energis laddare. En förutsättning för kombokort är att era egna laddare är uppkopplade till Göteborg Energis molntjänst.

*Från 1 april 2023 har Parkeringsbolaget Göteborg stad tagit över de flesta av våra normalladdare (upp till 22 kW) vilket innebär att du inte längre kan använda din laddbricka på dessa laddstationer. För att nyttja dessa laddare använder du Parkering Göteborg Stads app. Vi kommer istället att fokusera på att reinvestera och bygga ut vårt snabbladdningsnätverk (laddare med en effekt som är 50 kW eller högre).

Varför har ni börjat ta betalt för laddbrickorna?

För att kunna fortsätta erbjuda vår smidiga tjänst med att fakturera laddningen i efterhand, behöver vi börja ta betalt för laddbrickorna från och med 1 maj.

Om ni inte vill betala för att få er laddning på en faktura i efterhand har ni möjlighet att använda vår app Ladda din elbil.

Skicka tillbaka brickor som ni inte vill betala för
För att undvika att bli debiterade för brickor som ni inte använder behöver ni skicka tillbaka dessa till oss så att vi har dem senast 30/4.

Göteborg Energi AB
Box 53
401 20 Göteborg

 

Vad vill du beställa?
Alla priser är exklusive moms.
Ladda på stan
Används för att ladda på våra snabbladdare på stan. Laddbrickan/brickorna (även kallad RFID-tagg) är direkt kopplad till ert konto vilket i sin tur innebär att kontot debiteras efter varje laddningstillfälle och efterfaktureras. Från 1 maj: 39:-/månad och bricka.

Start/stopp
Används för att starta och stoppa hemmaladdning/depåladdning eller laddning vid dina egna laddboxar. Ni kan också välja att ha laddarna öppna och då behöver ni inga Start/Stopp-brickor. Från 1 maj: 5 kr/månad och bricka.

Kombobricka
För bolag och förvaltningar inom Göteborgs stad erbjuder vi en kombobricka. Med kombobrickan kan du använda samma laddbricka till att starta- och stoppa laddning på era egna laddare och få faktura för den laddning du gör på Göteborg Energis snabbladdare. En förutsättning för kombobricka är att era egna laddare är uppkopplade till Göteborg Energis molntjänst. Från 1 maj: 39:-/månad och bricka.
Kontaktuppgifter
*Tänk på att inte ange några känsliga personuppgifter, som till exempel information om din eller någon annans hälsa.För information om hur vi behandlar dina personuppgifter: Integritetspolicy
icon-closechevron-disc-rightmenu