GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Kund diskuterar elavtal.

Elavtal som lönar sig

Det ska vara enkelt och lönsamt att vara elkund hos oss. Därför anpassar vi ditt avtal efter din verksamhet.

Vill du bli kontaktad av oss?
Kontakta mig

Vilket elavtal passar ditt företag?

Förutom våra standardavtal rörligt, fast och mix, har vi också PortföljEl för företag med hög förbrukning.

Vad du alltid får som kund hos oss

VI erbjuder dig kunskap, trygghet och en energipartner som tar ansvar. Missa inte allt som kommer med på köpet när du väljer att göra affärer med oss.

 • En innehållsrik kundportal
  Mina sidor hjälper vi dig att förstå och påverka er energianvändning. Här kan du följa er energianvändning, företagets miljöavtryck, fakturor och mycket mer. 

 • Personlig och kunnig service
  Du når oss enkelt via telefon, mail eller chat.

 • Ett avancerat uppföljningssystem
  För aktivt arbete med driftoptimering och energieffektivisering av fastigheten tar vi fram Energirapporten med mängder av data och uppföljningsmöjligheter. Den ingår kostnadsfritt för alla fastigheter som har minst 5 stycken mätare och finns inom Göteborgs nätområde. Tillhör du inte Göteborgs nätområde men tycker Energirapporten låter intressant? Kontakta oss

 • Trygghet
  Energiföretagen Sverige har tagit fram certifieringen Schysst elhandel. Certifieringen innebär i korthet att ni bland annat kan lita på att vi har tydliga avtal och tar särskild hänsyn till utsatta kunder. För oss är det självklart att uppfylla de krav som ställs för att bli certifierade.

 • Kunskap
  Följ med i senaste läget på energimarknaden med Energimarknadsrapporten en gång i veckan. Dessutom får du regelbundet nyhetsbrev och inbjudningar till webinar med branschfolk och experter.

 • Ett partnerskap
  Det säger sig självt egentligen - att ha en partner till alla dina energi- och kommunikationsnät gör det enklare och mer kostnadseffektivt. 

Du får också en energipartner med samhällsansvar

 

 

Tips för trygga elavtal

Håll koll på kostnaderna och sänk dem!

Med vår övervakningstjänst Energirapporten är det enkelt att hålla koll på både er konsumtion och era energikostnader.

Elavtal i 3 steg

Hållbarhet som ledstjärna

Att arbeta hållbart är en ständigt pågående process inom alla våra ansvarsområden. Läs mer om hur vi bidrar till ett hållbart Göteborg.

Låt ert hållbara val synas

När du tecknar ett miljötillval kan du ta del av färdiga texter och material som hjälper dig att stärka ditt företags miljöprofil. Låt det synas för era kunder, leverantörer och anställda.

Så funkar det

Lär dig mer om våra olika energislag och hur de fungerar.
Visa alla

Vanliga frågor om elavtal

Som kund har du mer inflytande än du anar. Om du vill bidra extra till miljön kan du välja att teckna något av våra tillval El från vindkraft, El från solkraft, El från vattenkraft eller Bra miljöval.

Läs mer om våra miljötillval genom att klicka på länken nedan.

Läs mer om våra miljötillval

På Mina sidor kan du alltid se när ditt avtal löper ut. Där kan du även teckna om avtalet.

För att du inte ska missa att ditt avtal löper ut skickar vi alltid information om att det närmar sig. Informationen skickas via post eller digitalt om du har en e-postadress registrerad hos oss.

Mina Sidor

Du får ditt anläggningsID i samband med att du tecknar elnätsavtal. Elnätsavtal tecknar du med det företag som äger elnätet där du bor eller har din anläggning. Bor du i Göteborg så är din elnätsägare Göteborg Energi.

Om du har elnätsavtalet med Göteborg Energi kan du hitta ditt anläggningsid på din bekräftelse, faktura eller genom att logga in på Mina Sidor.

Våra säljare

Kontakta våra säljare så kan vi tillsammans, och utifrån dina behov och önskemål, hitta rätt energilösning för dig.
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-downchevron-upicon-tickicon-playchevron-disc-down