GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Vill ni sänka era energikostnader?

Dags att börja använda Mina sidor och anmäla er till Energirapporten!

För att ditt företag ska ha full koll på er energianvändning har vi gjort det riktigt enkelt för dig. På Mina sidor kan du få en snabb överblick av hur mycket energi ni förbrukar och hur ni kan sänka både kostnader och miljöpåverkan. Kopplar du till Energirapporten får du ännu fler analysmöjligheter.

Vill du ha snabb koll eller djupdyka i era siffror? På Mina sidor väljer du själv. Oavsett storlek på ditt företag har du nytta av att logga in på Mina sidor. Har ditt företag fler än 5* mätare vars värden vi fakturerar dig för, kan du utan extra kostnad även koppla till Energirapporten. Då får du ytterligare möjligheter att styra din energikostnad, till exempel med budget-, notifierings- och summeringsfunktioner.

* Har du färre mätare och behov av budget- och larmfunktionerna går det bra att beställa Energirapporten. Gränsen på 5 mätare är ett riktmärke för när du har som mest användning av den mer komplexa energiuppföljningen i Energirapporten.

Många fördelar på ett ställe

Här är några exempel på vad vi erbjuder på Mina sidor. Det varierar såklart beroende på vilka av våra tjänster du använder.

Snabbare, enklare och säkrare att skapa konto och att logga in på Mina sidor.

Energieffektivisera BRF:en.

Energieffektivisera bostadsrätten

6 stycken tips för att få ner energianvändningen!
icon-closechevron-disc-rightmenu