GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Använd energin effektivare och spara både pengar och miljö.

Energispartips företag

Med oroliga elpriser och ett ansträngt läge på energimarknaden i Europa är det en god idé att se över elanvändningen. 

Här har vi samlat artiklar om smarta åtgärder som hjälper till att spara energi. Det finns självklart många faktorer som påverkar hur och var er bostadsrätt eller verksamhet kan spara energi, men oavsett så finns det en hel del åtgärder som man kan göra för att energioptimera. 

Börja med att ta reda på nuläget

En bra början kan vara att se över er elanvändning. Statistiken hittar du genom att logga in på Mina sidor med användarnamn och organisationsnummer. Här ser du också vilken avtalsform ni har och era fakturor.  

Varje kilowattimme räknas

Det är namnet på Energimyndighetens informationssatsning med anledning av den ansträngda energisituationen. Även hos dem hittar du information om läget, varför vi behöver minska elanvändningen och hur du kan bidra.

Behöver ni hjälp?

Inom Energitjänster samlar vi experter inom värme, kyla, ventilation, tappvatten och styr- och övervakningssystem. Vi levererar rådgivning, tjänster och produkter som gör livet enklare för fastighetsägare och förvaltare att få kontroll över inomhusklimat, teknik och energianvändning. Vi hjälper dig minska både driftkostnader och energianvändning, och våra tjänster omfattar allt från enstaka uppdrag, olika verktyg för att optimera till heltäckande driftavtal med olika servicenivåer. I dag utför vi teknisk förvaltning på ca 3 600 000 m2.

Vanliga frågor och svar

En del frågor får vi oftare än andra. För att förenkla har vi samlat svaren på dem på en sida. Kanske hittar du det du undrar här.

icon-closechevron-disc-rightmenu