GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Teckna eller säga upp fjärrvärme

Här anmäler du till oss att du köper eller säljer din bostad eller fastighet med fjärrvärme. 

Vid permanent uppsägning av fjärrvärme för att byta uppvärmningssätt ska det ske skriftligt, då använder du vår blankett 

Du behöver säga upp ditt avtal samt ange kontaktuppgifter till den nya ägaren. Tänk också på att om du i dag har någon av de utgångna paketen (Äga+, FV4 eller 3S) så kan du inte överlåta det till den nya ägaren, utan efter överlåtelsen blir det nya avtalet Äga. Du kan antingen kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa oss på 031 - 62 62 62.

Säga upp fjärrvärmeavtal

Jag ska flytta in i en bostad med fjärrvärme, hur anmäler jag detta?

Anmäl att du vill ha fjärrvärme via länken nedan.

Teckna fjärrvärme

Så länge det rör sig om något av våra gällande paket – Hyra eller Äga, är det möjligt. De utgångna paketen (Äga+, FV4 eller 3S) kan du inte ta över från den tidigare ägaren.

 

Gäller avtalet privatperson eller företag?
Jag vill ha hjälp med att
Vad ska jag välja?
Teckna nytt = för dig som ska ta över ett fjärrvärmeavtal i Göteborg.

Säga upp = för dig som bara ska flytta ut, men inte kommer flytta in i ett nytt hus med fjärrvärme i Göteborg.

Flytta = för dig som både kommer lämna en fastighet där du står för Fjärrvärmen och även flyttar till en fastighet med fjärrvärme inom vårt område.

Permanent uppsägning = Om du ska byta till ett annat uppvärmningssätt. Ditt avtal kommer dels avslutas och det avser bortkoppling av fjärrvärmeanslutningen, men vi kommer även ut och proppar. En permanent uppsägning görs skriftligen via blankett.
*Tänk på att inte ange några känsliga personuppgifter, som till exempel information om din eller någon annans hälsa. För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se vår integritetsinformation här: Personuppgiftslagen Integritetspolicy
icon-closechevron-disc-rightmenu