GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Teckna ett schysst elavtal

Nytt elavtal på några minuter - Välj mellan rörligt, mix eller fast elpris - Alltid 100% förnybar energi - Nykundsrabatt på utvalda elavtal

Våra elavtal

Regeringens elpriskompensation

Regering och riksdag har beslutat att hushåll som drabbats av de höga elpriserna under vintern ska få kompensation för sina elkostnader. Det är Göteborg Energi Näts uppgift att betala ut kompensationen till kunder inom vårt elnätsområde.
Elbilsladdning

Nu blir elen både dyrare och billigare!

Från och med augusti 2021 har du som bor i villa eller radhus i Göteborg en ny elnätsavgift. Vi har sänkt den fasta kostnaden och avgiften för elöverföring rejält och infört en ny effektavgift. Du kan påverka din kostnad genom att använda elen i ditt hem på ett så klokt sätt som möjligt.

Klimatet förändras.
Det måste vi också göra.

Det är allvar nu. Och det är bråttom. Som göteborgarnas energibolag har vi ett viktigt ansvar för hur Göteborg kan utvecklas till en mer hållbar stad och hur vi gemensamt kan minska vår klimatpåverkan.

Års- och hållbarhetsredovisning

140 mkr

En del av vårt överskott går tillbaka till staden. År 2021 var bidraget 140 miljoner kronor.

23 minuter

Under 2021 var den genomsnittliga totala avbrottstiden för våra kunder endast 23 min (Sverigesnittet för 2020 var 74 min).

Läs vår års- och hållbarhetsredovisning

Företag eller bostadsrättsförening?

Är du företagare eller representerar en bostadsrättsförening? Besök vår företagssida!

Kundservice

Toppbetyg på kundservice

Vår kundservice mäts regelbundet och vi får högt betyg av våra kunder och undersökningsföretaget Brilliant. Det är vi både glada och stolta över. Vi hjälper dig på telefon och via vår chatt.

Så funkar det

Lär dig mer om våra olika energislag och hur de fungerar.
Visa alla
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plusicon-play