Gas - effektivt och användbart

Till allt från uppvärmning, matlagning och belysning.

Företag eller bostadsrättsförening?

Hitta rätt anslutning och erbjudande som passar er förbrukning.

Vill du veta mer om spisgas?

Just nu hanterar vi inte nya förfrågningar gällande spisgasinstallation men om du är befintlig spisgaskund kan du se aktuella priser för spisgas här.

Biogas eller naturgas?

Gasen som levereras hem till dig är densamma oavsett vilket avtal du väljer, men ditt val påverkar vilken typ av gas som vi köper in.    

Biogas

Biogasen är en förnybar och icke-fossil energigas och består liksom naturgasen till stor del av metan, men framställs av biomassa. Biogasen från Göteborg Energi produceras antingen genom rötning eller genom termisk förgasning.

Naturgas

Naturgas är den största energigasen i Sverige och är ett fossilt bränsle som är bättre för miljön än både kol och olja. Förbränning av naturgas ger i princip inga utsläpp av svavel eller tungmetaller.

Vanliga frågor om gas

Om du misstänker en gasläcka behöver du ringa till 112 omedelbart.

Vad roligt att du är intresserad av gas. Du kan teckna ett gasavtal via länken nedan. Eller ring oss på 031-626262 så hjälper vi dig.

Teckna gasavtal.

Läs mer om våra erbjudanden på länken nedan.

Priser för gas

Vi hjälper dig att välja det avtalet som passar dig bäst.

Se våra erbjudanden

Du kan läsa mer om spisgas och aktuella gaspriser på länken nedan.

Priser för spisgas

Gasnät

Trygg energi

Gasnätet är ett välkontrollerat och säkert system. Dessutom ligger våra gasnätsledningar nedgrävda i marken vilket ger dig riktigt hög leveranssäkerhet.
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-downchevron-upchevron-disc-down