GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra avtal

Vi har tre olika typer av elavtal: elavtal med fast elpris, rörligt elpris och mix som är en kombination av hälften fast och hälften rörligt pris. Elen kommer alltid från 100% förnybara energikällor.

Är du redan elhandelskund hos oss byter du enklast avtal på Mina sidor

Jag bor i och förbrukar ca
kWh/år
---

Dina val än så länge

Valt elavtal

Ändra

Beräknad elkostnad

ca kr/månInkl. moms
Beräknad elkostnad

Beräknad elkostnad baseras på en kombination av valt avtal och din beräknade årsförbrukning på kWh/år i . Alla priser är inklusive moms.

Månadskostnad

Kostnad förbrukning
öre/kWh × kWh/mån =  0 kr/mån
Fast avgift
+ kr/mån
Total månadskostnad
= ca 000 kr/mån

Kostnaden för elnätsavgiften tillkommer och är inte medräknat här.

När du tecknar ett fast avtal sätts ditt elpris vid teckningstillfället. Priset kan sedan påverkas av ändringar av elcertifikat, vilket beslutas av Energimyndigheten eller riksdagen.

Ett rörligt elpris varierar månadsvis beroende på elbörsen Nord Pools priser.

Bindningstid & erbjudanden:

  ca 000 kr/måninkl. moms
  Hjälp mig välja

  Alla priser är inklusive moms.

  Elavtal med 100% förnybar energi

  Vi hjälper dig att hitta rätt elavtal oavsett om du letar efter ett fast eller rörligt elavtal. I våra elavtal har vi 100% förnybar el så är du ute efter du efter grön el är vi ett både prisvärt och enkelt val.

  För dig som vill ha ett tryggt elavtal där du vet vad du kommer betala finns också långsiktiga fasta elavtal hos oss.  Vill du hellre ha ett rörligt elavtal med lägsta möjliga pris så har vi också det alternativet.

  För dig som letar rabatt på elavtal har vi ett antal elavtal till rabatterade priser, t ex för dig som är student, senior eller pensionär. Våra erbjudanden kan se olika ut beroende på årstid. Under våren och sommaren har vi bland annat ett elavtal där du får ett Lisebergskort på köpet. 

  Så om du har funderingar kring ”vilket elavtal som passar mig bäst” kan vi hjälpa dig hitta rätt elavtal till rätt pris för dig i villa, radhus, bostadsrätt och bostadsförening eller hyreslägenhet. Vi erbjuder självklart även elavtal för företag.

   

  chevron-disc-downicon-closeicon-stopchevron-disc-leftchevron-downchevron-up