GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Lös dina ärenden på Mina sidor

Enkelt att komma igång!

Du vet väl att du kan utföra de flesta av dina energiärenden själv? På Mina sidor hittar du till exempel alla dina fakturor och avtal. Du får även lättöverskådlig statistik på hur mycket energi ditt hushåll förbrukar så du kan sänka både kostnader och miljöpåverkan. 

Börja använda Mina sidor

Vad du möts av när du loggar in på Mina sidor ser olika ut beroende på vilka produkter och avtal du har hos oss. I toppen på sidan har du huvudmenyn. Här kan du välja att gå på djupet med din förbrukningsstatistik, kontrollera att alla dina fakturor blivit betalda och få översikt över dina avtal med oss.

Till vänster på startsidan har du en meny med genvägar till de mest använda funktionerna. Via dem kan du till exempel snabbt uppdatera din kontaktinformation, anmäla flytt eller be att få avbrottsinformation till mobilen eller via mejl (om du bor inom Göteborg Energis elnätsområde).

Är du redo att logga in?

Enklaste sättet att bli familjär med Mina sidor är såklart att titta runt och testa funktionerna.

Vanliga frågor och svar om Mina sidor

Du behöver inte registrera dig, logga bara in med Bank.ID. Vare sig du är företag- eller privatkund.

Mina Sidor

Varför kan jag inte logga in på Mina Sidor med BankID?

Du som bor i Göteborg och även valt att ha ditt elhandelsavtal hos oss har alltid två kundnummer. Ett för elhandeln och ett för elnätet.

Har du andra produkter eller tjänster hos oss så gäller samma kundnummer för dem som det för elnätet.

Om du är befintlig kund hos oss kan du se dina olika produkter, avtal samt vilket kundnummer som hör till, via Mina Sidor. Du hittar det under "Avtal & Anläggningar". Klicka på länken nedan för att logga in.

Mina Sidor

Logga in på Mina Sidor för att se ditt kundnummer, du hittar det under "Avtal & anläggningar" för respektive avtal och produkt. Du kan även se kundnummer på din faktura.

Tänk på att du kan fler än ett kundnummer, nät- och handelsprodukter. Exempelvis elnät och elhandel.

Energispartips

Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Att bli miljöhjälte i sitt eget hem är enkelt. Här kommer tips på små saker i vardagen, som gör stor skillnad.
Fem mobilskärmar som visar olika vyer ur appen Göteborg Energi.

Din elanvändning i mobilen

"När ska jag ladda elbilen? Vilken timme använder jag flest elprylar? Hur gör jag energieffektiva val? Och när är elpriset som billigast?" Det kan vara tufft att hålla koll på sin el- och effektförbrukning. Ladda ner Göteborg Energis app och ta kontroll över dina elvanor. Använd din el på ett smartare – och billigare - sätt.

Effektkalkylator

Bor du i villa eller radhus i Göteborg? Då har du sedan ett tag tillbaka en ny elnätsavgift där du kan påverka ditt pris mer än med tidigare prismodell. Knepet är att undvika allt för höga effekttoppar - och vi har ett verktyg där du kan se vilka av dina elprylar som tillsammans kan orsaka just en effekttopp.

icon-closechevron-disc-rightmenu