GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
E-car mässan
Svenska mässan 1-3 december 2023

Träffa oss på elbilsmässan eCar Expo

Europas största elbilsmässa

Vi ger dig 50% rabatt på inträdet

Hela Sverige ställer om just nu. Och det är en fantastisk känsla att producera sin egen el och driva både hem och bil med den. Det finns mycket att lära. Mycket att sätta sig in i. På eCarExpo i Göteborg kan du lära dig allt om både elbilar och solel. Prova, prata, räkna. Tänka, titta och tycka.

Sveriges enda mässa där du kan lära dig allt om både elbilar och solel

Elbilar och solel kräver helt nya kunskaper. Hur laddar jag? Vad händer med solel som jag inte använder? Vilka nya elbilar finns det? Hur mycket sol behövs för att köra med en elbil. Hos oss har vi samlat all kunskap på ett enda ställe. Hjärtligt välkommen!

Göteborg Energi är såklart på plats för att sprida kunskap om sol och laddning. Kom till vår monter med dina funderingar och tankar runt sol och laddning, så hjälper vi dig hitta rätt lösningar. Dessutom bjuder vi på finkaffe från Fogarolli. 

På fredagen välkomnar vi branschen, och på lördag och söndag är mässan öppen för allmänheten.

Våra programpunkter på scen under eCarExpo

  • Fredag 1/12 kl 14.15, Flexibilitet i elnätet med V2G.

  • Fredag 1/12 kl 13.40, Hur jobbar sol + bilbranschen bäst tillsammans?

  • Lördag 2/12 kl 15.00, Nätavgift, elpris och effekttariff – hur ska jag tänka smart kring mitt elpris?  

En ljusare framtid med solenergi

Solel är en fantastisk källa till energi. Solceller har en lång livstid och kräver minimalt med underhåll. Solceller kan dessutom bidra till ett ökat värde på din fastighet. Vi på Göteborg Energi guidar dig hela vägen från planering, köp, administration och elavtal.
Fem mobilskärmar som visar olika vyer ur appen Göteborg Energi.

Enkelt med el i tanken

Varför elbil? Är det billigare? Hur fungerar laddning? Vi hjälper dig med all information du behöver veta om elbilar och besvarar även dem vanligaste frågorna.
icon-closechevron-disc-rightmenu