GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Medarbetare

Det här tror vi på

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. För oss handlar det om att tänka lite längre och ta ett större ansvar.

Vi ska bidra till ett hållbart Göteborg. Oavsett om vi jobbar för mer återvunnen, fossilfri värme, utvecklar laddinfrastruktur för bilar och bussar eller forskar på energilagring. Vi ska se till att sjukhus, förskolor och äldreboenden alltid har el i vägguttaget, är uppkopplade och har varmvatten i kranen.

”Jag brinner för hållbarhet och ett hållbart Göteborg!”

Eric, Hållbarhetschef på Göteborg Energi

Hållbarhet hela vägen

Att tänka hållbart handlar också om att skapa en arbetsplats som är trygg och säker och har ett bra arbetsklimat. Som anställd hos oss får du jobba med engagerade kollegor med stark framtidstro i en spännande bransch med stora förändringar och utmaningar. Du har alla möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Och såklart må bra på jobbet.

För det du tror på

Vi har alla olika drivkrafter och mål på jobbet. Hos oss på Göteborg Energi får du jobba tillsammans med kollegor och chefer som tror på dig och din förmåga. Tillsammans med dig kan vi bygga en arbetsplats där din kunskap och ditt engagemang är med och skapar en hållbar vardag och stad till kommande generationer.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer om vilka Göteborg Energi egentligen är? Hitta allt från kvartalsrapporter till aktuella projekt.
icon-closechevron-disc-rightmenu