GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Vår webbplats

Hjälp för webbplatsen

Göteborg Energi strävar efter att all information och alla tjänster som publiceras på vår webbplats ska vara tillgänglig för alla besökare, oavsett fysiska förutsättningar eller teknik. Detta är ett kontinuerligt arbete och det finns fortfarande delar av vår webbplats som inte lever upp till alla krav.

Nya fönster
I första hand öppnas länkar i samma fönster. Men vi har gjort undantag för en del dokumentformat.

Om du själv vill öppna en länk i ett nytt fönster eller en ny flik kan du göra det genom att högerklicka på länken och välja "Öppna i nytt fönster" eller "Öppna i ny flik". Du kan även hålla nere en tangent samtidigt som du klickar på en länk för att öppna den i ett nytt fönster eller flik. Vilken tangent det är varierar mellan webbläsare och operativsystem, men det vanligaste är Ctrl i Windows och Cmd (Äpple) i Mac OS X.

Innehåll och struktur
Webbplatsen har många olika målgrupper med skilda behov. För att bemöta de olika önskemålen har vi delat upp webbplatsen i sex huvudkategorier:

  • Privat
  • Företag
  • Kundservice
  • I vår stad
  • Om oss
  • English

Under fliken Privat har vi samlat allt vi erbjuder privatpersoner och under fliken Företag finns allt vi erbjuder företag. Under fliken Om oss hittar du information om vår verksamhet (miljöarbete, stora projekt, organisation etc), nyheter, lediga tjänster. Dessutom har vi samlat material för två speciella målgrupper: media och våra leverantörer. Under Kundservice får du som besöker oss hjälp med vanliga frågor och svar, avbrottsinformation och kan enkelt kontakta kundservice på telefon, kontaktformulär eller chatt.

Program på goteborgenergi.se

Det krävs inga särskilda program för att komma åt alla sidor på goteborgenergi.se, men om du vill ladda ner filer behöver du ha följande program installerat på din dator. Programmet är gratis att ladda ner och installera.

För att läsa publicerade dokument krävs.
1. Ladda ner Adobe Acrobate Reader.

Webbloggar på Göteborg Energi

Göteborg Energi loggar alla aktiviteter på webbplatsen för att hitta avvikelser (intrång) och i syfte att kunna felsöka samt optimera webbplatsen. IP-adresser sparas, men helt åtskilt från andra system. Loggarna raderas inom tre månader.

Riktlinjer

Webbplatsen är formgiven och utvecklad med målsättningen att följa de riktlinjer som finns i WAI och 24-timmarswebben. WAI är W3C:s riktlinjer för webbpublicering. World Wide Web Consortium (W3C) tillhandahåller internationella specifikationer och som används för utveckling av webbaserad information.

icon-closechevron-disc-rightmenu