GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Betala din faktura via EDI

Med EDI-faktura har ert företag möjlighet att ta emot fakturorna elektroniskt direkt in i ert ekonomisystem. EDI sparar både administrativ tid och är en vinst för miljön då det inte skickas några pappersfakturor. 

Lösningen kräver systemstöd, kontakta din IT-leverantör för att undersöka möjligheter till EDI hos er. Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi er med mer information. Har ni flera kundnummer räcker det att fylla i ett utav dem.

Så funkar EDI

Som kund hos oss kan du få fakturorna skickade som EDI-dokument. Det innebär att vi överför elektroniska dokument direkt mellan system. EDI är speciellt gynnsamt för verksamheter med många anläggningar, exempelvis fastighetsbolag, kommuner och större företag.

Genom snabb och säker teknik kan du undvika manuella och tidsödande rutiner med snabb och säker hantering direkt in i ert system.

Vi erbjuder EDI fakturor i dessa format:
SFTI, Scenario 9.11, EDIINVOICD96A (rekommenderas)
EDISveFaktura 1.4

Betala din faktura via EDI

Vilken produkt gäller det?
* Tänk på att inte ange några känsliga personuppgifter, som till exempel information om din eller någon annans hälsa. För information om hur vi behandlar dina personuppgifter: Integritetspolicy
icon-closechevron-disc-rightmenu