GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Minivarvet

Nu är anmälan fullbokad!

Vi tackar och bockar för det otroliga intresset! Det tog en och en halv dag så hade de 8 000 tillgängliga platserna gått åt. 

Vi återkommer senast vecka 25 och bekräftar om er förskola tillhör de som fått en plats.

Missade du att anmäla er förskola?

Då tipsar vi om att ni ändå kan arrangera ert eget Minivarvet. Ni får förvisso inte t-shirtarna, men kan ladda ned och skriva ut instruktioner, vårt quiz, medaljer och annat smått och gott. 

Hur får vi t-shirtpaketet?

Alla barn som får plats i loppet får t-shirts av ekologisk fairtradebomull (vi skickar med varierande storlekar). I mån av tid kommer vi att kunna leverera t-shirtpaketet till er som finns i Göteborg. Men både ni, liksom de förskolor som ligger utanför staden, har möjligheten att hämta paketet på Friidrottens hus.

När det väl är dags att arrangera loppet kan ni ladda ner tips om hur ni genomför loppet,  quiz och medalj som ni kan skriva ut. 

Om Minivarvet

Minivarvet är ett glädjefyllt lopp för förskolebarn mellan 0-6 år som springer en 250 meter lång bana. 

Med anledning av pandemin fick Minivarvet, liksom Göteborgsvarvet, under förra året ställas in i sin ordinarie form. Då bestämde vi oss för att tillsammans med Göteborgsvarvet ge stadens förskolor chansen att ordna sitt eget Minivarvet på hemmaplan. 

Vårt sponsorskap

Göteborgsvarvet är ett av flera göteborgsevent vi är samarbetar med och bidrar till.

Vill du veta mer om oss?

Göteborg Energi ägs av Göteborgs Stad och en del av överskottet går tillbaka till göteborgarna. 2020 innebar det 288 miljoner kronor. Vi förser göteborgarna med el, fjärrvärme, fjärrkyla, gas och stadsfiber.

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plus