GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Göteborgsvarvet kommer inte arrangeras 16 maj 

Med anledning av coronaviruset Covid-19 kommer Göteborgsvarvet 2020, och dess tillhörande arrangemang och andra lopp, inte arrangeras som planerat. Mer information kommer. Läs mer på Göteborgsvarvets hemsida.

12-17 maj

Göteborgsvarvet

Göteborg Energi samarbetar med Göteborgsvarvet och bidrar till ett hållbart evenemang. Vi är huvudpartner till Minivarvet, loppet för alla barn i åldern 0-6 år som genomförs i Slottsskogen. 

Vårt engagemang i Göteborgsvarvet är en långsiktig satsning för att göra evenemanget mer hållbart och energigivande. Som göteborgarnas energibolag vill vi också bidra till den lokala folkfesten och vi ser fram emot att ge barnfamiljerna en riktigt härlig dag. I Slottsskogen finns ett eventområde för hela familjen där glädjen står i fokus. Du kan också ladda din mobil på någon av våra mobilladdare i start- och målområdet och surfa med vårt fria WiFi. 

Mer om vårt engagemang

 

  • 100 % förnybar el
  • Mobilladdare i start- och målområdet
  • Fri WiFi i start- och målområdet
  • Vi möjliggör datakommunikation för tv-sändningar och wifi
  • Minivarvet i Slottskogen
  • Tre energistationer till löparna längs banan
  • 200 löpare i startgrupp 6

Läs mer om Minivarvet

Hållbart samarbete med Göteborgsvarvet

I maj fylls Göteborg av tusentals löpare och besökare från hela landet. Elin Jansson är projektledare för hållbarhet på Göteborgsvarvet och berättar om hur tävlingarna bidrar till en mer hållbar stad.

Visste du att?

Göteborgsvarvet är certifierade enligt den internationella standarden, ISO-20121 och förbättrar årligen arbetet med hållbarhet inom miljö, sociala och ekonomiska aspekter.

 

 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plus