GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

 

 

11-19 september

Göteborgsvarvet 2021

I år hålls Göteborgsvarvet i september

Med anledning av den pågående pandemin kommer Göteborgsvarvet och dess tillhörande arrangemang och andra lopp flyttas fram till september. Läs mer på Göteborgsvarvets hemsida.

Göteborgsvarvet och Göteborg Energi

Göteborg Energi är huvudpartner till Göteborgsvarvet och bidrar till ett hållbart evenemang. Vi är även huvudpartner till Göteborgsvarvet Marathon och Minivarvet, loppet för alla barn i åldern 0-6 år som genomförs i Slottsskogen. 

Vårt engagemang i Göteborgsvarvet är en långsiktig satsning för att göra evenemanget mer hållbart och energigivande. Som göteborgarnas energibolag vill vi också bidra till den lokala folkfesten och vi ser fram emot att ge barnfamiljerna en riktigt härlig dag. I Slottsskogen finns ett eventområde för hela familjen där glädjen står i fokus. Du kan också ladda din mobil på någon av våra mobilladdare i start- och målområdet och surfa med vårt fria WiFi. 

Mer om vårt engagemang

 

  • 100 % förnybar el
  • Mobilladdare i start- och målområdet
  • Fritt wifi i start- och målområdet
  • Vi möjliggör datakommunikation för tv-sändningar och wifi
  • Minivarvet i Slottsskogen
  • Energistationer till löparna längs banan
  • 200 löpare i startgrupp 6

Läs mer om Minivarvet

Hållbart samarbete med Göteborgsvarvet

Av tradition fylls Göteborg i maj av tusentals löpare och besökare från hela landet. Elin Jansson är projektledare för hållbarhet på Göteborgsvarvet och berättar om hur tävlingarna bidrar till en mer hållbar stad.

Visste du att?

Göteborgsvarvet är certifierade enligt den internationella standarden, ISO-20121 och förbättrar årligen arbetet med hållbarhet inom miljö, sociala och ekonomiska aspekter.

Vårt sponsorskap

Göteborgsvarvet är ett av flera göteborgsevent vi är samarbetar med och bidrar till.

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plus