Du bestämmer med Folkets röst!

Rösta och bidra till ett grönare samhälle.

Till röstningen

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Du kan till  exempel vara med och rösta på årets bidrag för vårt stipendie Tänk:Om för hållbara idéer! 

Det är Folkets röst som bestämmer vilka av årets bidrag som får dela på 1 miljon kronor i stipendiepengar för årets mest hållbara idéer. Genom att lägga din röst på den idé du gillar bäst är du också med och bidrar till att lyfta nytänkande inom hållbarhet. 

Vår jury har valt ut 7 vassa bidrag som är deras favoriter och på den här sidan kan du läsa mer om och rösta på alla årets bidrag. Det är folkets röst som avgör vilka som blir årets stipendiater. 

Ps! Glöm inte bort att tipsa dina vänner och bekanta att också vara med och göra sin röst hörd.

Rösta på årets bästa hållbara idé!

Läs mer och rösta på ditt favoritbidrag. För att säkerställa kvalitén i omröstningen får du bekräfta din röst via mejl. Din mejladress sparas inte och används endast till detta.

Årets jury

I juryn hittar du fyra personer med bred erfarenhet inom flera olika områden. En hållbarhetschef, en kommunikatör, en doktor i Energi och Miljö och en VD med ingenjörsbakgrund. Tillsammans har de den tuffa uppgiften att välja ut årets vinnare av Tänk:Om-stipendiet bland alla skarpa bidrag som kommit in.

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-downchevron-up