GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Jag jobbar här - Malin

Malin

Anslutningsingenjör

Hur är det att som kvinna jobba inom en bransch med mestadels män? Bra, tycker Malin som samtidigt brinner för att värva fler kvinnor till sin yrkeskår. Att arbetsmarknaden är jämställd är en av hennes drivkrafter på jobbet.

- Jag tycker att det är väldigt viktigt att vi är jämställda. Att arbetsmarknaden är jämställd. För det blir ett mycket bättre samarbete. Mångfald överhuvudtaget tycker jag är jätteviktigt. Jag är utbildad elkraftsingenjör och jag är väldigt intresserad av att framförallt tjejer ska ta sig in i de här yrkesrollerna som är mansdominerade. På Göteborg Energi har jag fått chansen att utbilda mig och det var jätteinspirerande och utvecklande, säger Malin.

Ett livspussel som funkar

Att få vardagen att gå ihop är ett svårlagt pussel för många av oss. Malin uppskattar möjligheten till flexibla arbetstider.
  - Jag tycker att man på Göteborg Energi får väldigt stor support i att ta hand om sig själv. Plus att flextiden gör att jag kan komma lite olika tider på mornarna och kan gå hem olika tider på eftermiddagarna. Det känns flexibelt och jag tycker att jag får ihop det med livet.

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb -
icon-closechevron-disc-rightmenu