GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Jag jobbar här - Mahmoud

Mahmoud

Anläggningsingenjör

Mahmoud arbetar som ansvarig för vårt datacenter och är en av dem som bygger och förvaltar ett öppet och modernt stadsfibernät i det växande Göteborgsområdet.

I en storstad är en stabil uppkoppling en självklarhet. Bakom stadens pålitliga nät finns en rad personer som jobbar outtröttligt med att hålla igång den digitala trafiken, en av dem är Mahmoud.
  - När någon gräver av våra kablar försöker vi givetvis laga skadan så fort som möjligt. Om strömmen försvinner så har vi alltid backup och reservkraft som drar igång för att säkerställa leveransen, säger Mahmud. 

Klättrat inom företaget 

Mahmoud började på Göteborg Energi som fibertekniker och har numera fått ta över som ansvarig för vårt datacenter. En resa han är mycket stolt över. Han uppskattar att Göteborg Energi är en så pass stor arbetsplats där det finns goda möjligheter till utveckling.
  - Det roligaste med mitt jobb är att få jobba med teknik och att ha intressanta och utmanande uppgifter att lösa under dagen. Jag gillar att bidra till att lösa problem och att hjälpa de andra i gruppen. Jag har bra kollegor som är duktiga och vi diskuterar nya lösningar varje dag, berättar Mahmoud.

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb -
icon-closechevron-disc-rightmenu