GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Jag jobbar här - Christoffer

Christoffer

Enhetschef Fjärrvärmenät

Möt Christoffer, som gillar friluftsliv och vill arbeta för ett hållbart samhälle. I sin roll på Göteborg Energi arbetar han varierat och löser stora som små utmaningar tillsammans med sina kollegor.

Christoffer beskriver Göteborg Energi som en väldigt bred arbetsplats. Det finns möjlighet till utveckling, med flera arbetsuppgifter och tjänster att prova på. 

– Som ledare tycker jag att det är viktigt att vara rak och intresserad. Det skapar ett öppet klimat där alla kan vara med och utvecklas. Så länge man är intresserad och visar framfötterna kan man utvecklas hur mycket som helst. 

Christoffer trivs med variationen i sitt arbete. Enheten har beredskap året runt, dygnet runt, och är alltid är redo att rycka in om någonting oväntat händer. Kollegorna har blivit ett sammansvetsat gäng som har roligt ihop och löser utmaningar tillsammans. 

Vill säkra miljön för framtida generationer

– På fritiden tycker jag väldigt mycket om att vara ute i naturen. Jag gillar att cykla, fiska och vandra. Därför är det viktigt för mig att arbeta med miljöfrågor och för ett hållbart samhälle. Jag vill att mina barn och även deras barn, ja förhoppningsvis alla barn i framtiden, ska få uppleva det som jag får. 

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb - Prenumerera på lediga tjänster

icon-closechevron-disc-rightmenu