GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Intresseanmälan för studiebesök

Här kan du anmäla intresse för studiebesök på någon av Göteborg Energis produktionsanläggningar. Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Policy studiebesök i våra anläggningar

Med anledning av det försämrade säkerhetsläget och den förhöjda hotbilden i kombination med det allmänna ansträngda energiläget har vi sett över vår policy för externa studiebesök i våra anläggningar. Detta innebär att vi generellt kommer att ha en mer restriktiv hållning till externa studiebesök. Vi kommer att fortsätta ta emot externa studiebesök men endast om det är affärsmässigt motiverat utifrån vårt uppdrag. Detta kan till exempel handla om besök från politiker/beslutsfattare eller samarbetspartners.

Viktigt att veta inför ett studiebesök

Göteborg Energis anläggningar är skyddsobjekt och är därmed säkerhetskänsliga. Om du blir beviljad ett studiebesök finns det därför några förhållningsregler som är bra att känna till. Vi kan komma att avvisa personer som inte uppfyller dessa krav. Respektera personalens anvisningar, de genomför dessa besök utöver sina ordinarie arbetsuppgifter.

  • Det råder fotoförbud på våra anläggningar.

  • Håll samman gruppen under besöket.

  • Vi förser er med besökshjälm och besöksväst, men du och dina medbesökare ska ha på er långärmad överdel, långbyxor och heltäckande lågklackade/klackfria skor. 

Om våra anläggningar

  • Rosenlundsverket - tar emot maximalt 20 personer per besök. Tar inte emot besök juni-augusti.

  • Sävenäs - tar emot maximalt 40 personer per besök, året runt i mån av tid.

  • Rya VP - tar emot maximalt 20 personer per besök. Endast besök under vår och höst.

  • Nya Solevi och Solinavium - tar emot besök året runt. 

  • Elyseum - hit hänvisar vi besök från grundskoleklasser. Undantaget är om det gäller utbildnings- och miljöfrågor, då blir besöket på vårt huvudkontor i mån av tid och plats.

 

Kontaktperson
Fyll i dina kontaktuppgifter här.
Var kommer ni ifrån?
Val av anläggning
Vill du ha förslag på vilken anläggning som passar bäst för ert besök eller vill du att vi kommer och hälsar på er? Välj "Annat" och skriv gärna era önskemål i meddelanderutan.

Datum och tid
Ange två förslag på datum och tid när du vill besöka oss.
*Tänk på att inte ange några känsliga personuppgifter, som till exempel information om din eller någon annans hälsa. För information om hur vi behandlar dina personuppgifter: Integritetspolicy
icon-closechevron-disc-rightmenu