GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Skapa ett hållbart Göteborg ihop med oss!

Investeringsdagen

Är ditt företag leverantör till Göteborg Energi, eller vill ni kanske bli det i framtiden? 

En gång om året bjuder vi in till Investeringsdagen, hör av er till oss om ni vill vara med nästa gång. 2024 hölls Investeringsdagen 31 januari.

För att Göteborgs näringsliv ska fortsätta vara en konkurrenskraftig aktör på den globala marknaden krävs omfattande investeringar för ökad elektrifiering och en omställning av energisystemen mot förnybara bränslen. Samtidigt vill vi minska klimatpåverkan från våra inköp med 90% till 2030 och önskar diskutera hur vi tillsammans med er kan minska klimatavtrycket i kommande investeringsprojekt. 

Som leverantör till oss har ni en mycket betydande roll för att vi ska kunna lyckas. Under dagen kommer vi att presentera våra tankar och ha utrymme för fördjupning, frågor och erfarenhetsutbyte.  

Se presentationen från Investeringsdagen 2024

Har du några frågor?

Vill du få inbjudan till nästa Investeringsdag? Kontakta vår projektledare Marie Mattiasson så hjälper hon dig.

Att vara leverantör till Göteborg Energi

Vill du veta mer om inköp eller kanske ta del av upphandlingsplanen? Eller vad som gäller runt miljöregler, ordning och säkerhet? Här hittar du allt du behöver.

Har du sett våra webinar?

Behovet av att diskutera aktuella ämnen som berör företagen i staden försvann inte med pandemin. Därför har vi hållit en rad webinar med experter och branschkollegor. Lär dig mer om allt från matavfall och elbilsladdning till EU:s taxonomi.
icon-closechevron-disc-rightmenu