GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Pressmeddelande: El-bikt och Live-podd hos Göteborg Energi under Frihamnsdagarna

För tredje året i rad genomförs Frihamnsdagarna på Bananpiren i Göteborg. Göteborg Energi är partner till arrangemanget och finns på plats med flera olika aktiviteter mellan den 31 augusti till 2 september.

Foto: Frihamnsdagarna

– Med allt som händer i vår omvärld känns Frihamnsdagarna kanske viktigare än någonsin. Vi vill värna vårt öppna och fria samhälle där alla medborgare kan mötas för att utbyta åsikter, erfarenheter och lära av varandra, säger Anette Myrheim, kommunikationsdirektör på Göteborg Energi.

El-bikt och återvinning av jeans

På Göteborg Energis egen utställningsyta kan besökarna ge sina bästa tips eller dela sina värsta el-synder i vår el-bikt. Vi har även ett samarbete med Stadsmissionen, som på plats ger gamla jeans ett nytt liv genom att sy om dem till denimväskor. Självklart finns också rådgivare och experter på plats för att prata el, värme eller stadfiber med besökarna.

Live-podd med VD Per-Anders Gustafsson

Förutom aktiviteterna på vår utställningsyta anordnar Göteborg Energi i samarbete med Energistrategipodden/Sigholm ett event där energipoddaren Niclas Sigholm gör en live-intervju med Göteborg Energis VD Per-Anders Gustafsson. Livepodden sker fredagen den 1 september klockan 11:00-11:40 på tältscenen Greta

Hjärtligt välkommen att besöka oss under Frihamnsdagarna!

För mer information kontakta:

Cecilia Erdalen, presschef Göteborg Energi, 070-466 04 28, cecilia.erdalen@goteborgenergi.se

Shahbaz Khan, kommunikationsstrateg och projektledare, 072-141 00 73, shahbaz.khan@goteborgenergi.se

icon-closechevron-disc-rightmenu