GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Jag jobbar här - Therese

Therese

Ansvarig Flexibilitetsmarknad

Therese brinner för projekten med kommunikation som når många göteborgare. Hon ser också styrkan i att jobba på en arbetsplats där hon kan fortsätta att utvecklas och ha roligt ihop med sina kollegor.

I Thereses ansvarsområde ingår bland annat att planera och att hålla ihop marknadsföringen riktad mot Göteborg Energis privatkunder. Hon håller också i planering av marknadsföringsinsatser, stöttar försäljning och projektleder olika marknadsaktiviteter. Att jobba med stora projekt och nå ut till göteborgarna är en av anledningarna till att Therese trivs på jobbet.

- En av sakerna som jag gillar med mitt jobb är att vi ofta jobbar med större projekt som håller på under en längre period. Att jag dessutom får vara med när kunderna och göteborgarna upplever det som vi har planerat är fantastiskt roligt. Det ger mig jättemycket tillbaka i mitt jobb, inte minst i hur vi ska fortsätta jobba med andra typer av projekt och aktiviteter. 

Tar gärna emot praktikanter

Förutom att själv utvecklas i sin roll tycker Therese att det är viktigt att inspirera andra. Att välkomna praktikanter är något hon särskilt lyfter fram.

- Jag tycker det är jätteroligt att vi på Göteborg Energi jobbar med att ta in praktikanter och själv har jag haft förmånen att jobba med och handleda två av dem. Jag vill att de ska ta med sig blandningen av arbetsuppgifter som finns hos oss och bredden som Göteborg Energi arbetar med. Vi är ett stort bolag med mycket möjligheter. Men vi har också väldigt roligt och en bra gemenskap. Eftersom vi har många olika kompetenser hos oss kan nästan alla hitta något som passar.

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb - Prenumerera på lediga tjänster

icon-closechevron-disc-rightmenu