GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Jag jobbar här - Therese

Therese

Ansvarig Flexibilitetsmarknad

Från att arbeta med marknadsföring riktad mot Göteborg Energis privatkunder till ansvarig för Flexibilitetsmarknad. Therese ser styrkan i att jobba på en arbetsplats där hon kan fortsätta att utvecklas och ha roligt ihop med sina kollegor.

I filmen pratar Therese om sin tidigare tjänst som bland annat handlade om att planera och att hålla ihop marknadsföringen riktad mot Göteborg Energis privatkunder. Idag har hon gått vidare i en annan roll inom Göteborg Energi och arbetar med att utveckla vårt arbete inom flexibilitet.

- Göteborg Energi är en stor koncern med många olika roller. Jag tycker det är en fantastisk möjlighet att man kan vara kvar inom samma företag men byta jobb och göra något helt annat, om man vill det. Idag jobbar jag med att utveckla vårt arbete med en flexibilitetsmarknad inom elnät, vilket är något helt annat än att jobba på marknadsavdelningen. Men det är fortfarande inom samma företag och jag har kvar både mitt kontaktnät och många härliga kollegor samtidigt som jag får möjligheten att vidareutvecklas inom ett helt annat ansvarsområde.

Tar gärna emot praktikanter

Förutom att själv utvecklas i sin roll tycker Therese att det är viktigt att inspirera andra. Att välkomna praktikanter är något hon särskilt lyfter fram.- Jag tycker det är jätteroligt att vi på Göteborg Energi jobbar med att ta in praktikanter och själv har jag haft förmånen att jobba med och handleda två av dem. Vi är ett stort bolag med mycket möjligheter. Men vi har också väldigt roligt och en bra gemenskap. Eftersom vi har många olika kompetenser hos oss kan nästan alla hitta något som passar.

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb - Prenumerera på lediga tjänster

icon-closechevron-disc-rightmenu