GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Jag jobbar här - Katja

Katja

Förvaltningsledare IT

För Katja är hållbarhet och inflytande två viktiga ingredienser som gör att hon trivs i sin roll som förvaltningsledare på Göteborg Energi.  

Katja är förvaltningsledare inom IT på Göteborg Energi. En anledning till att hon trivs på jobbet är arbetsplatsens engagemang för hållbarhet.

- Om man vill jobba för något långsiktigt och dessutom har ett miljöengagemang, så tycker jag absolut att man ska titta på Göteborg Energi. Jag tycker det här miljöengagemanget är viktigt, därför att det handlar om den värld som jag, mina barn och andra nära och kära lever i. Vi har bara en värld, så vi får vara rädda om den.  

Stort inflytande över arbetet

På dagarna jobbar hon med systemlösningar för business intelligence, det vill säga verktyg för att samla in och förfina data som används vid olika typer av analyser och beslut. I sitt jobb på Göteborg Energi uppskattar Katja att hon har stor möjlighet att påverka både det hon gör och hur det görs.

- Att dagligen få gå till en arbetsplats med trevliga kollegor och fina lokaler i ett bra läge är också något jag uppskattar med att jobba på Göteborg Energi.

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb - Prenumerera på lediga tjänster

icon-closechevron-disc-rightmenu