GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Jag jobbar här - Karin

Karin

Enhetschef Projekt

För en enhetschef på Göteborg Energi är ingen dag den andra lik. Du driver projekt och löser utmaningar tillsammans med engagerade kollegor. I arbetet som chef för en grupp projektledare ser Karin omväxlingarna som en av jobbets styrkor.

Karin är energi- och miljöingenjör och har arbetat på Göteborg Energi sedan 2001.
  - Jag tycker det finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom Göteborg Energi och prova olika tjänster. Jag uppskattar också att vi är ett väldigt gott gäng med trevliga kollegor! Jag har roligt på jobbet.

Full koll på och utanför kontoret

Karin och hennes kollegor arbetar med flera olika beställare och i ett nära samarbete med personer inom många olika kompetensområden.

- Vi jobbar både inhouse och ute på fältet med arbetsuppgifter inom planering, ekonomiuppföljning och sitter i möten med våra samarbetspartners, leverantörer och entreprenörer. 

Från start till mål

Som enhetschef för projektledare är du med från start till slut och följer upp ekonomin för projektet. Vi är delaktiga i projekteringen, när det ritas upp hur ledningarna ska ligga och är på plats under byggnationen.

- Jag gillar teknik, att se till att projekten följer tidplan, budget och att lösa de problem som uppstår. Dessutom gillar jag att mitt arbete bidrar till något gott, avslutar Karin.

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb -
icon-closechevron-disc-rightmenu