GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Våra lediga tjänster

Vill du jobba för att göteborgarna alltid har en säker energiförsörjning? Vi söker nu en ny anläggningsansvarig med fokus på våra distributionsnät för fjärrvärme, kyla och gas. Är det du?

Sista ansökningsdag: 2023-12-14

Vill du jobba med oss för en säker och hållbara energiförsörjning i Göteborg? Nu förstärker vi med ytterligare en anläggningstekniker. Vi  söker en teknikintresserad och lösningsorienterad kollega som vill vara med i energiomställningen. Är det du?

Sista ansökningsdag: 2023-12-10

Vill du vara med och göra skillnad? Vi försörjer Göteborg med energi - dygnet runt, hela året. Gillar du att arbeta med stort eget ansvar? Vi förstärker nu vårt team och erbjuder ett varierande och utvecklande arbete i rollen som Asset Manager.

Sista ansökningsdag: 2023-12-10

Vill du jobba för en hållbar och effektiv energiproduktion i en bransch där utmaningar och möjligheter går hand i hand? Nu utökar vi vårt team som ansvarar för anläggningsdokumentation på Göteborg Energis produktionsanläggningar. Är du vår nya dokumentationsingenjör med elinriktning?

Sista ansökningsdag: 2023-12-10

Vill du jobba för en hållbar och effektiv energiproduktion i en bransch där utmaningar och möjligheter går hand i hand? Nu utökar vi vårt team som ansvarar för anläggningsdokumentation på Göteborg Energis produktionsanläggningar. Är du vår nya dokumentationsingenjör med inriktning mekanik?

Sista ansökningsdag: 2023-12-06

Vill du jobba med oss så att Göteborg alltid har en hållbar energiförsörjning, dygnet runt året om? Vi är göteborgarnas energibolag och som drifttekniker är du viktig för att de ska ha säkra energileveranser.

Sista ansökningsdag: 2023-12-10

Vill du vara med och bygga framtidens hållbara Göteborg? Trivs du i en kommunikativ roll med stort eget ansvar? Sök rollen som Driftutvecklare på Göteborg Energi Nät AB!

Sista ansökningsdag: 2023-12-08

Vill du vara med och leverera hållbara lösningar på framtidens energimarknad? Vi på Göteborg Energi söker en engagerad Produktspecialist till enheten Affärsstöd och analys för att förvalta och utveckla vårt kunderbjudande inom Värme- och kyla.

Sista ansökningsdag: 2023-12-10

Vill du ansvara för att leda projekt för en hållbar och trygg energiförsörjning i staden? Har du också erfarenhet av att driva projekt inom anläggning, gärna i tunnelmiljö kan du vara den vi söker!

Sista ansökningsdag: 2023-12-07

Vill du vara en del av att bygga framtidens energisystem i Göteborg? Nu söker vi efter dig som vill axla rollen som Projektledare med inriktning mot ledningsbyggnation. Har du en bakgrund från att leda entreprenadprojekt i mark, med goda kunskaper i entreprenadjuridik och ett stort intresse för energifrågor kan du vara vår nya kollega!

Sista ansökningsdag: 2023-12-08

Vill du vara med och forma framtidens hållbara Göteborg? Vi söker en engagerad systemspecialist som tillsammans med oss vill bidra till stadens utveckling. Ta chansen och bli en del av Göteborg Energi!

Sista ansökningsdag: 2024-01-07

Vill du vara med och forma framtidens hållbara Göteborg? Vi söker en engagerad systemspecialist som tillsammans med oss vill bidra till stadens utveckling. Ta chansen och bli en del av Göteborg Energi!

Sista ansökningsdag: 2024-01-07

Vill du vara en del av att bygga och utveckla en av de vassaste säkerhetsavdelningarna inom vår bransch och bidra till en ökad försörjningstrygghet för samhället? Nu har du möjlighet att vara med på en spännande resa då vi söker efter vår nya säkerhetssamordnare. Här kommer du att arbeta tätt tillsammans med våra verksamheter i att utveckla, implementera och följa upp Göteborg Energis säkerhets- och beredskapsarbete.

Sista ansökningsdag: 2023-12-08

Vill du vara en del i att forma branschens vassaste säkerhetsfunktion? Vi letar nu efter vår nya kollega till oss på Göteborg Energi. Här får du vara en del i en organisation som har ett viktigt ansvar i att förse Göteborg med värme, el och uppkoppling året runt, dygnets alla timmar.

Sista ansökningsdag: 2023-12-13

Vill du bli del av ett framgångsrikt företag som skapar hållbara lösningar för Göteborg Stad? Har du ett affärs- och resultatinriktat förhållningssätt och drivs av att skapa goda relationer med dina kunder? Då kan rollen som Säljare på Göteborg Energi vara rätt utmaning för dig!

Sista ansökningsdag: 2023-12-03

Vill du vara med och göra skillnad? Vi försörjer Göteborg med energi - dygnet runt, hela året. Gillar du att arbeta med stort eget ansvar? Vi förstärker nu vårt team och erbjuder ett varierande och utvecklande arbete som Underhållsansvarig för våra elnätsanläggningar och elnät.

Sista ansökningsdag: 2023-12-10

Vill du vara med och jobba för ett hållbart samhälle med säkra energileveranser till Göteborgs förskolor, sjukhus och äldreboende? Till teamet som jobbar med våra distributionsnät för fjärrvärme, gas och kyla söker vi en lösningsorienterad underhållsingenjör. Är det du?

Sista ansökningsdag: 2023-12-14

Är du lika entusiastisk i att forma framtidens energisystem för Göteborg precis som vi är? Har du dessutom goda kunskaper kring fjärrvärme och fjärrkyla och söker en utmaning där du får jobba långsiktigt med utvecklingen av vårt energisystem? Nu har du möjligheten, då vi söker efter vår nya kollega till oss på Göteborg Energi.

Sista ansökningsdag: 2023-12-22

Vill du vara med och bidra till ett hållbart Göteborg? Just nu söker vi på Göteborg Energi en utvecklingsledare till vårt dotterbolag Göteborg Energi Nät AB som vill hjälpa till att ge Göteborgarna ett nät i världsklass!

Sista ansökningsdag: 2023-12-10

Följ oss på LinkedIn
Bli tipsad om nya jobb -

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

När du söker någon av våra spännande tjänster vill vi att du söker via ansökningsformuläret i annonsen för respektive tjänst. För att vi ska hålla en god kvalitet i processen tar vi enbart emot ansökningar på detta sätt. 

Det är viktigt att du tar del av informationen om hur vi hanterar dina uppgifter, därför rekommenderar vi att du läser igenom informationen noga innan du går vidare. Det första steget i ansökan är att du markerar att du tagit del av informationen. 

När du skickar in din ansökan får du en bekräftelse via e-post. Eftersom det är ett autosvar från vårt rekryteringssystem kan det hända att den hamnar i din skräppost. 

Vi rekommenderar att du sparar en kopia på annonsen eftersom den tas bort från annonskanalerna efter sista ansökningsdag. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi läser ansökningar löpande och ibland händer det att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag. Då informerar vi om detta i annonsen. Vi rekommenderar därför att du söker tjänsten så snart du kan. 

De sökande som har de kompetenser som krävs och bäst matchar det vi söker kommer kontaktas för en första intervju. Därefter kan det bli aktuellt med ytterligare intervju, personbedömning/test, referenstagning och säkerhetsprövning. 

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och en del av våra tjänster är inplacerade i säkerhetsklass i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Innan tillsättning av en tjänst som är inplacerad i säkerhetsklass görs därför en säkerhetsprövning på berörd person. Mer information om säkerhetsprövningen hittar du sist i den här texten

Blir du inbjuden till intervju vill vi att du tar med kopior på betyg och intyg som styrker din kompetens, om du inte redan bifogat dessa i din ansökan. Vi vill också att du styrker din identitet och ditt medborgarskap med pass, nationellt identitetskort eller personbevis i samband med intervjun. Tänk på att körkort inte styrker ditt medborgarskap och därför inte räcker som identitetshandling. Det är också bra om du kan lämna förslag på referenspersoner.

Våra intervjuer görs i lokaler som är tillgängliga för alla. Intervjun är ett tillfälle att få mer information såväl för dig som söker jobb som för oss. Förbered därför gärna frågor till oss både om jobbet och om oss som arbetsplats. 

De sökande som inte fyller kompetenskraven får återkoppling i snar anslutning till sista ansökningsdag. Vår ambition är att rekryteringen ska vara klar inom en månad efter sista ansökningsdag. 

Vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Personer med olika synsätt och erfarenheter utvecklar vår verksamhet och driver den framåt - styrkan i våra olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Information om säkerhetsprövningen

Säkerhetsprövningen grundar sig på:

  • bakgrundskontroll där vi kontrollerar betyg, intyg och referenser, utdrag ur domstolsregister och övriga uppgifter av relevans.

  • ett säkerhetsprövningssamtal.

  • registerkontroll.

  • en särskild personutredning, om anställningen är placerad i säkerhetsklass 1 eller 2.

Vi följer upp säkerhetsprövningen under anställningstiden, för att kunna behålla och fördjupa personkännedomen. 

Den som är inplacerad i säkerhetsklass får även utbildning i säkerhetsskydd innan tjänsten påbörjas. 

Säkerhetsprövningen genomförs av särskild utbildad personal. All information som hanteras om dig som person klassas och hanteras i enlighet med interna informationssäkerhetsregler och i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

 

 

Hej blivande kollega!

Vad får dig att trivas på jobbet? Träffa några av våra medarbetare och få en inblick i hur det är att arbeta med oss.

I vår stad

Läs om vad vi gör för att medverka till en mer hållbar stad.
icon-closechevron-disc-rightmenu