GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Människor samtalar på ett möte.

Kraftkvinnor i Väst

Tisdag 23 april
Kl 17:00 - 19:30

Anmälan

Inbjudan till nätverkskväll

Häng med oss på en kväll med fokus på nätverkande, kunskapsdelning och kreativitet!
Energiomställningen är en komplex förändringsresa som vi möter utifrån olika perspektiv i våra roller. Den här kvällen vill vi ägna åt att bredda och fördjupa vår förståelse för olika skeenden och beroenden i energisystemet med extra fokus på elnät och kraftvärme. 

Tillsammans med Göteborg Energi och Sigholm bjuder Kraftkvinnorna in till en inspirerande kväll fylld av kunskapsdelning och gemensamt tänkande tillsammans med branschkollegor. Kanske är det starten till en serie träffar där vi får fördjupa oss inom olika kunskapsområden?

Även du som inte är medlem i Kraftkvinnorna är varmt välkommen att delta! Huvudsaken är att du delar ett engagemang för energifrågor och vill ta chansen att knyta kontakter inom branschen.

Välkommen!  

När: 23 april kl. 17.00 - 19.30
Var: Göteborg Energi, Johan Willins Gata 3.
Sista anmälningsdag 18 april.

Program

Mingel och välkomnande till Göteborg Energi samt Kraftkvinnorna - introduktion av Anette Myrheim, Kommunikationschef Göteborg Energi.

Kunskapsboost - Jennie Sjöstedt, Therese Caesar och Annsofie Rajgård (Göteborg Energi) och Hanna Tengelin (Sigholm) delar perspektiv kring energiomställningen i allmänhet samt nya utmaningar för elnät och kraftvärme i synnerhet.

Kreativ övning - med aktivt skapande fördjupar vi insikter kring upplevelsen av att vara kvinna i energibranschen.

Kontakt

Har du frågor?

Kontakta eller .

icon-closechevron-disc-rightmenu