GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Pressinbjudan: Livesändning - Årets hållbarhetsstipendiater avslöjas

I morgon, torsdagen den 15 oktober, avslöjas vilka som får Göteborg Energis hållbarhetsstipendium Tänk:Om 2020. Följ vår livesändning klockan 11:00.

Med Tänk:Om vill Göteborg Energi uppmuntra och stötta människor som gör verklighet av sina hållbara idéer. Vi har fått in en mängd spännande ansökningar och 800 000 kronor ligger i potten.

– Många av våra tidigare stipendiater vittnar om att det ekonomiska bidraget från Tänk:Om har betytt mycket för att deras projekt ska kunna ta sina första viktiga steg i utvecklingen. Man har till exempel kunnat testa en idé, utveckla en prototyp eller få igång en produktion. Det känns roligt att kunna bidra till detta även i tuffa ekonomiska tider, säger Åsa Lindqvist, produktägare för Tänk:Om.

Under livesändningen avslöjar vår jury vilka tre projekt som de har utsett till vinnare direkt. Sex projekt skickar juryn vidare till Folkets Röst där göteborgarna får rösta och utse tre ytterligare stipendiater.

Läs mer och följ livesändningen på: www.goteborgenergi.se/tankom

För mer information kontakta:

Cecilia Erdalen, presschef Göteborg Energi, 070-466 04 28, cecilia.erdalen@goteborgenergi.se

Hållbarhetsstipendiet Tänk:Om är en av våra 70 viktigaste åtgärder för ett mer hållbart Göteborg och vårt initativ #hållbaraihop Ta del av hela listan på www.goteborgenergi.se/hallbaraihop

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plus