GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Tre ungdomar tittar tillsammans på en mobiltelefon.

Apptips för sommarens aktiviteter och utflyktsmål

Tryter kreativiteten? Skriker barnen av rastlöshet? Eller vet du inte vad du ska göra under semestern? Vi tipsar om appar som kan inspirera med nya aktiviteter och utflykter i sommar. 

Hitta ut: Om du gillar att utforska en ny stad eller vara ute i naturen är det här appen för dig! Du letar efter checkpoints som finns utplacerade längs med vägar, stigar och i skogsområden. I appen ser du vilka checkpoints som finns i den ort du befinner dig i. När du har hittat en kan du registrera detta och är med i utlottningar av fina priser. Deltagandet är gratis och passar alla åldrar och ambitionsnivåer. Varför inte tävla med familjen eller vännerna? 

Appen finns på App Store och Google Play.

Badplats: Solen står högt på himlen, svetten rinner och du behöver bada…NU! Med appen Badplats kan du enkelt och snabbt hitta närliggande badplatser var du än befinner dig i landet. Appen känner av din geografiska plats hjälp av telefonens GPS. När du öppnar appen får du upp en karta med utplacerade badplatser som går att klicka på för mer information. Där står allt ifrån utomhustemperatur och vattentemperatur till vindhastighet och en beskrivning av platsen. 

Appen finns på App Store och Google Play.

The Fork: Kurrar magen? The Fork är för dig som vill äta gott och prisvärt. Med appen kan du boka ditt nästa restaurangbesök med upp till 50 procents rabatt på utvalda restauranger i Sverige och andra länder i Europa. Du kan filtrera restauranger utifrån geografisk plats, kök, erbjudanden, betyg eller miljö och atmosfär. Med varje bokning samlar du även poäng, så kallade ”Yums”, som du kan lösa in vid nästa restaurangbesök för att sänka notan ytterligare. 

Appen finns på App Store och Google Play.

AllTrails: Haka på vandringstrenden i sommar! Med över 200 000 leder i mer än 100 länder är den här appen din biljett till naturens bästa leder för vandring, cykling och löpning. Du hittar enkelt en led som passar din erfarenhet och form genom att ta del av foton och recensioner från andra användare. Appen är gratis att ladda ner och då ingår topografiska kartor, statistik över din aktivitet och GPS-vägledning när du är ute. Är du en erfaren vandrare och vill ha fler stödfunktioner finns det i den betalda pro-versionen.

Appen finns på App Store och Google Play.

Eniro På Sjön: Har ni båt och ska bege er ut i skärgården? Undvik att köra på grund eller styra skutan i fel riktning med Eniro på Sjön. I denna navigationsapp har du bland annat tillgång till sjökort över Sveriges kuster och större sjöar, GPS och väderprognos. Ytterligare funktioner som spårningsplotter, AIS och intressepunkter finns i den betalda pro-versionen. Ett utmärkt och säkert planeringsverktyg inför båtresan! 

Appen finns på App Store och Google Play.

Läge att se över ditt elavtal?

Oavsett om du vill ha rörligt eller fast elpris har vi schyssta avtal för dig som privatperson. Vi erbjuder 100% förnybar el, en prisad kundservice och rabatt för nya kunder.
Startsidan
icon-closechevron-disc-rightmenu