GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Mina sidor

Håll koll på din elförbrukning

Publicerad maj 2020

Nu har vi gjort det ännu enklare för dig att navigera på Mina sidor. Inte nog med att du snabbt hittar fakturor och avtal, du kan också se vilket klimatavtryck din energiförbrukning lämnar.

Vi vill att det skall vara lätt för dig att följa ditt klimatavtryck, se dina fakturor, teckna om elavtal och ändra kontaktuppgifter. Därför har vi samlat alla funktioner på Mina sidor under ett antal rubriker.
Vi har försökt att förenkla så mycket som möjligt för dig och hoppas att du kommer att gilla ”nya” Mina sidor. Har du åsikter eller frågor? Hör gärna av dig till vår kundservice. 

Statistik
Under fliken ”Statistik” får du tydlig översikt på hur mycket el du har förbrukat i år jämfört med föregående år. Du kan välja om du vill se statistik per år, månad, vecka eller dag. Statistiken ger dig full kontroll ända ner till antal förbrukade kWh/timme.
Köper du flera olika energislag från oss kan du enkelt växla mellan statistiken för till exempel el eller fjärrvärme.

Fakturor och avtal
På ”Mina sidor” får du tydlig överblick över dina fakturor. Du kan se vilka som är betalda, obetalda eller förfallna.Du kan snabbt och lätt ange i vilket format du vill få din faktura – och hur ofta.Alla fakturor är samlade på ett och samma ställe, oavsett om du har abonnemang för flera olika adresser eller bara en. Genom att välja ”Exportera” kan du enkelt ladda ner dina fakturor till din dator. För en snabb överblick av dina avtal, och för att anmäla flytt, går du in på ”Avtal”.

Samla alla familjens avtal på ett ställe
Står du på ett avtal medan din partner står på ett annat – eller är du kanske god man för någon? Nu kan du samla alla avtal du vill hantera på ett och samma ställe.
Klicka på ditt namn (i övre högra hörnet) och sedan på ”Inställningar” så kan du där välja ”Lägga till ny kund”

Ta en titt redan nu

Du loggar snabbt och enkelt in med ditt BankID eller lösenord.

icon-closechevron-disc-rightmenu