GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Detaljbild på en hand som sätter i en laddhandske i en elbil.

Rörligt elavtal med rabatt på laddbox

Att ladda din el- eller hybridbil hemma är både enkelt, effektivt och säkert. Nu får du 2 000 kr i rabatt på en laddbox med installation från Eways när du tecknar vårt Rörliga elavtal. Eways laddboxar är EU-godkända och du har flera olika varianter att välja på. 

Erbjudandet och rabatten gäller när du köper en laddbox samt installation av eways.se och för dig som är ny kund eller du som förnyar ditt avtal hos oss. Rabatten är före bidrag, gäller på ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Du kommer få en rabattkod med din bekräftelse. Du hittar även rabattkoden på Mina sidor. Rabattkoden är giltig i 3 månader från det att du tecknar ditt avtal. Du köper din laddbox på eways.se. Genom att teckna detta avtal godkänner du att vi skickar vidare dina kontaktuppgifter till Eways. Erbjudandet kan inte kombineras med andra kampanjer på Eways.

Ladda ner Göteborg Energi till mobilen

Bli lite mer klimatsmart med vår app Göteborg Energi. Här kan du se elpriset timme för timme och få tips om hur du kan påverka din förbrukning för att hålla ner dina elkostnader.
icon-closechevron-disc-rightmenu