GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Fjärrvärmeavtal Äga+

Vill du göra en extra bra investering i din fastighet och fjärrvärmeanläggning ska du välja vårt avtal  Äga+. Då köper du din anläggning och sätter in en insats för att sänka din fjärrvärmeavgift på all din förbrukning. Detta avtal hette tidigare Fjärrvärmepaket 3.

Väljer du Äga+ köper du din anläggning och gör en extra investering för att sänka dina fjärrvärmekostnader med ca 30%. Du kan även välja att teckna en underhållsgaranti så tar vi hand om underhållet av fjärrvärmecentralen.

  • En extra investering i din fastighet.
  • Ingen hyreskostnad för anläggningen.
  • Lägre förbrukningskostnad.

Har du inte fjärrvärme sedan tidigare ser vi över dina förutsättningar att ansluta dig. Skicka in en intresseanmälan så hjälper vi dig.

Fjärrvärmeavtal Äga+

  • 85 800 kr kapitalinsats
  • 0 kr månadshyra
  • 61,0 öre/kWh energipris (Göteborg)
  • 62,4 öre/kWh energipris (Ale)
  • Du investerar i din fastighet

priserna gäller 2020 och är inklusive moms

Ring oss på

031-62 62 62

Ange telefonnummer

Bli uppringd

Vi ringer gärna upp dig. Välj tid som passar dig bäst.

Idag, tisdag

Imorgon, onsdag

Välj en tid

Tack

Vi ringer upp dig på den önskade tiden.

Chatta med oss

Ledig handläggare nu

Chatta med oss

Ingen ledig handläggare just nu

Underhållsgaranti

När garantitiden på din fjärrvärmecentral löper ut har du möjlighet att teckna en underhållsgaranti till fjärrvärmeavtalen Äga och Äga+. 

Då avhjälper vi fel och byter ut trasiga delar och i värsta fall ut hela centralen. Väljer du att hyra din fjärrvärmecentral enligt fjärrvärmeavtal Hyra ingår underhållsgarantin i månadshyran.

Det går att teckna underhållsgaranti för fjärrvärmecentraler som från installationstillfället är 15 år eller yngre. Väljer du att teckna underhållsgaranti efter att garantitiden löpt ut betalar du 123 kronor/månad från det datum garantitiden upphörde till det datum du tecknar avtalet. Flyttar du in i en fastighet där den tidigare ägaren inte hade underhållsgaranti får du betala en startavgift på 1 000 kronor för att teckna en underhållsgaranti.

Teckna underhållsgaranti
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-downchevron-up