GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Fjärrvärmeavtal Äga

Att äga sin egen fjärrvärmeanläggning är en investering i huset. Du slipper hyreskostnaden för anläggningen och betalar bara för den fjärrvärme du använder. Detta avtal hette tidigare Fjärrvärmepaket 2

När du äger din fjärrvärmeanläggning slipper du betala hyra för anläggningen. Du investerar i din fastighet och får en lägre driftskostnad.  Du kan även välja att teckna en underhållsgaranti då tar vi hand om underhållet av fjärrvärmecentralen.

  • Du slipper betala hyra för anläggningen.
  • Du får lägre driftskostnad.
  • Det är en investering i din fastighet.

Har du inte fjärrvärme sedan tidigare ser vi över dina förutsättningar att ansluta dig. Skicka in en intresseanmälan så hjälper vi dig.

Fjärrvärmeavtal Äga

  • 32 500 kr kapitalinsats
  • 0 kr månadshyra
  • 86,9 öre/kWh energipris (Göteborg)
  • 89,4 öre/kWh energipris (Ale)
  • Du investerar i din fastighet

priserna gäller 2020 och är inklusive moms

Ring oss på

031-62 62 62

Ange telefonnummer

Bli uppringd

Vi ringer gärna upp dig. Välj tid som passar dig bäst.

Inga tider tillgängliga idag

På måndag, 2020-04-06

Välj en tid

Tack

Vi ringer upp dig på den önskade tiden.

Chatta med oss

Ledig handläggare nu

Chatta med oss

Ingen ledig handläggare just nu

Underhållsgaranti

När garantitiden på din fjärrvärmecentral löper ut har du möjlighet att teckna en underhållsgaranti  till fjärrvärmeavtalen Äga och Äga+. 

Då avhjälper vi fel och byter ut trasiga delar och byter i värsta fall ut hela centralen. Väljer du att hyra din fjärrvärmecentral enligt fjärrvärmeavtalet Hyra ingår underhållsgarantin i månadshyran.

Det går att teckna underhållsgaranti för fjärrvärmecentraler som från installationstillfället är 15 år eller yngre. Väljer du att teckna underhållsgaranti efter att garantitiden löpt ut betalar du 123 kronor/månad från det datum garantitiden upphörde till det datum du tecknar avtalet. Flyttar du in i en fastighet där den tidigare ägaren inte hade underhållsgaranti får du betala en startavgift på 1 000 kronor för att teckna en underhållsgaranti.

Teckna underhållsgaranti
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-downchevron-up