GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Elavtal med filmupplevelse

Teckna nytt elavtal och få SF Anytime på köpet! 

När vinterkylan gör sig påmind är det extra härligt att ta fram popcornen och göra sig beredd på en härlig filmupplevelse direkt från hemmasoffan. Just nu får du en hyrfilm på SF Anytime när du tecknar ett fast* eller rörligt elavtal hos oss. (*gäller fast 1, 3, 5 år).

Värdekoden på SF Anytime gäller valfri hyrfilm till ett värde av max 59 kr fram till och med 31 augusti 2021. Instruktioner om hur du får din värdekod hittar du i din avtalsbekräftelse och på Mina sidor. 

Kundservice

Toppbetyg på kundservice

Vår kundservice mäts regelbundet och vi får jättebra betyg från våra kunder och undersökningsföretaget Brilliant. Det är vi både glada och stolta över. Vi är tillgängliga på telefon och chatt.

Svar på de vanligaste frågorna om SF Anytime-erbjudandet

Du löser in din unika värdekod på sfanytime.com när du ska hyra en film. Är du inte kund hos SF Anytime får du först skapa ett kostnadsfritt konto, annars loggar du bara in med dina befintliga inloggningsuppgifter. När du valt film och väljer "hyr" får du upp knappen "Har du en värdekod?". Skriv in din värdekod. Du kommer nu kunna fortsätta utan att betala för filmen.

Villkor för hyrfilmskoden:
Filmkoden gäller för valfri hyrfilm i SF Anytimes utbud (upp till 59 kr). Koden har inget restvärde om man hyr något för mindre än 59 kr. Koden gäller ej på aktuella biofilmer över 59 kr (biofilm hemma). Filmen är tillgänglig i 48 timmar från det att du har hyrt den. Din filmkod går även att använda för att hyra film i SF Anytimes Smart TV-app.

Värdekoden kan användas till och med 31 augusti 2021.

Vi ber dig att vända dig till SF Anytime om du har frågor som rör inlösen av kod eller tekniska frågor om att streama film. https://support.sfanytime.com/sv

Har du frågor som rör ditt avtal är du självklart välkommen att kontakta oss.

SF Anytime support

Hur löser jag in min värdekod hos SF Anytime?

Värdekoden är unik, men inte personlig. Vill du hellre ge bort din filmupplevelse till någon kan du ge dom din unika värdekod som se sedan får använda på sfanytime.com.

Koden kan användas till och med 31 augusti 2021.

Hur löser jag in min värdekod hos SF Anytime?

Ja. Det är en digital streamingtjänst som man kan nyttja oavsett var man bor i Sverige.

Värdekoden gäller på allt hos SF Anytime som går att hyra, upp till 59 kr. Det går alltså även att använda på serieavsnitt som man kan hyra (ej köpa). Men koden har inget restvärde: hyr du ett serieavsnitt för t.ex 29 kr förbrukas hela värdekoden.

Värdekoden är giltig till och med 31 augusti 2021.

Hur löser jag in min värdekod hos SF Anytime?

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plusicon-yeschevron-disc-down