GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Tävla om startplatser till Göteborgsvarvet

Obs! Tävlingen är avslutad!

Hemmajobb, avbokade resor och inställda evenemang. Vi förstår om du har spring i benen efter året som gått. Gör något med all energi och spring Göteborgsvarvet med oss på Göteborg Energi! Var med och tävla om startplatser till årets lopp i september. 

För att fira att Göteborg fyller 400 år arrangeras i år två lopp – det klassiska Göteborgsvarvet som går av stapeln 11 september, och Göteborgsvarvet Marathon den 19 september. Som huvudpartner till Göteborgsvarvet, Göteborgsvarvet Marathon och Minivarvet är vi med och bidrar till hållbara och energigivande arrangemang. Vill du också delta i en av Göteborgs största folkfester, och kanske till och med bli historisk genom att delta i ett unikt maraton? Svara på frågorna nedan för en chans att vinna en startplats. Du väljer själv vilket lopp du vill springa. 

Tävlingen pågår till och med 31 maj. Vinnarna meddelas senast 30 juni. 

Lycka till!

De som vinner får en startplats var. Startplatsen är personlig till den det gäller. Vi betalar inte tillbaka inbetalade startavgifter. Startplatsen gäller för loppet 2021 och går inte att överföra till 2022 års lopp.

Vi tävlar ut 100 platser till Göteborgsvarvet och 30 till Göteborgsvarvet Marathon. 

Vi ses på Göteborgsvarvet!

Elin Jansson, Göteborgsvarvet.

Hållbart samarbete med Göteborgsvarvet

Vi träffade Elin Jansson, hållbarhetsansvarig på Göteborgsvarvet, och pratade om hur tävlingarna bidrar till en mer hållbar stad.
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plus