GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
E-car mässan
Svenska mässan 3-5 december

Träffa oss på elbilsmässan eCar Expo

Elbilsmässan eCar Expo samlar marknadens framsteg inom elbilar under ett tak, så att du kan jämföra och bekanta dig med framtidens laddteknik och mobilitet. I år är temat  elektrifieringen av Sveriges bilflotta och  utmaningen med effektkapaciteten.

Göteborg Energi är såklart på plats för att sprida kunskap om laddning och vår regions förutsättningar i effektfrågan.

Kom till vår monter F6 med dina effektfunderingar och tankar runt laddning, så hjälper vi till att hitta rätt laddlösning till dig. Vi vågar sticka ut hakan och kalla oss för experter på att installera elbilsladdare till bostadsrättsföreningar och företag i Göteborg. 

Dessutom bjuder vi på finkaffe från Fogarolli och ger dig chans att ladda både ditt eget och mobilens batteri. Bakom scenen finns också möjligheten att åka mini-gokart. Om du är fastighetsägare eller sitter i styrelsen för din bostadsrättsförening vill du inte heller missa våra frukostar

50 % rabatt på inträdet

Med rabattkoderna: 2021eCar (branschdagen, fredag) och 21eCar (publika dagar lördag och söndag) betalar du endast för halva priset på inträdet till eCar Expo (ord pris 575 kr/fredag samt 190 kr/lördag och söndag). 

Så här gör du:

 1. Välj biljettalternativ (bransch- eller publikbiljett).

 2. När du uppger antal biljetter, välj då biljettyp: "Voucher/rabattkod". 

 3. Uppge dina kontaktuppgifter.

 4. Kontrollera dina uppgifter, kryssa i att du accepterar Svenska mässans registreringsregler och klicka sedan på "Växla in kod".

Våra programpunkter på scen under eCarExpo

 • Fredag 3/12 kl 09.30 Lars Edström, VD Göteborg Energi Nät
  ”Så revolutionerar V2X framtidens elnät”

 • Fredag 3/12 kl 14.30 Eric Zinn, Hållbarhetschef Göteborg Energi "Varudistribution på el – nyckeln till en ren stad?"

 • Fredag 3/12 kl 15.30 Alf Engquist VD och koncernchef Göteborg Energi ”Partnerskap för elektrifiering – fokus Västra Götalandsregionen”

 • Lördag 4/12 kl 13.40 Carolina Brännström, Produktägare laddning Göteborg Energi  ”Hållbara samarbeten laddar staden”

 • Lördag 4/2 kl 15:00 Per Häger, Affärsutvecklare Göteborg Energi "Roamingtjänster och betallösningar i den publika laddinfrastrukturen – äntligen dags för ETT system?" 

 • Lördag 4/12 kl 15:30 Lars Holmquist, Omvärldsanalytiker, Göteborg Energi "Energigemenskaper – den nya delningsekonomin?"

En laptop och en kopp kaffe på ett skrivbord.

Frukostträff för fastighetsägare och Brf:er

Vi bjuder på frukost och möjlighet till intressanta insikter. Självklart tar vi upp den heta potatisen som är effektfrågan, och vi berättar om vårt samarbete tillsammans med Göteborgs Stads Parkering rörande laddning på stan. Anmäl dig genast - de tio först anmälda bjuder vi på inträde till mässan!

För fastighetsägare: fredag 3/12 kl 9-10, frukost serveras från kl 8.30.

För Brf:er: lördag 4/12 kl 9-10, frukost serveras från kl 8.30.
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plus