GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Jag jobbar här - Marie

Marie

Projektledare

Samtal och möten med stor variation är vardag i Maries uppdrag. Att kunna anpassa sig och känna sig bekväm med snabba beslut och nya lösningar är också en stor fördel i rollen. 

Charmen är att det inte finns en ”vanlig dag”. För en projektledare på Göteborg Energi handlar det om att tillsammans med kunder försöka hitta lösningar på mer komplexa energilösningar. Det är ett självständigt arbete under eget ansvar och många möten. Jag jobbar med teknikfrågor, marknad och försäljning, ekonomi och bidrar med struktur, berättar Marie.

Del av en positiv förändring

Marie jobbade tidigare inom den privata sektorn i ett större globalt företag och långt ifrån energiområdet. Med bytet av bransch fick hon möjlighet att uppleva ett annat perspektiv och insyn i energiområdet som är både aktuellt och intressant. Det finns en tjusning med att få arbeta mitt i förändringen och göra något för göteborgarna och den stad vi lever i.
  - Jag ville få perspektiv och det verkade spännande att få se ett mer Göteborgsnära och kommunalt perspektiv.

Cyklar mellan möten

Att bidra till att vi får en bättre miljö är viktigt för Marie. Fjärrvärmesystemet, som hon arbetar mycket med, utnyttjar till stor del energi som annars skulle gått till spillo.
  - Hållbarhet genomsyrar allt vi gör. Jag kan till exempel cykla mellan uppdragen. Det är en frihetskänsla, avslutar Marie.

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb -
icon-closechevron-disc-rightmenu