GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Filippa

Utvecklingsingenjör

Kan en utvecklingsingenjör vara med och rädda världen? Filippa är en av våra medarbetare som inte är rädd för att ta ansvar. För att hennes arbetsdag ska kännas meningsfull vill hon vara med och göra skillnad på riktigt.

- Jag vill jobba på ett företag som gör något bra för samhället och planeten. Det är jätteviktigt för mig. Jag har fått mycket ansvar på kort tid och det tycker jag är väldigt roligt. Man tror på unga ingenjörer och värdesätter den kunskap som vi har.

Spännande utvecklingsprojekt i framtiden

I sin roll på Göteborg Energi känner Filippa att hon både kan påverka sitt arbete och utvecklas i sin yrkesroll. Framtidens energiförbrukning är självklart utmanande men i utmaningarna finns också möjligheter att tänka i helt nya banor.
  - Göteborg Energis roll i utvecklingen mot ett hållbart samhälle är självklart att pusha Göteborg som stad att bli så hållbar som möjligt. På ett energibolag får man jobba med alla energislag och att då få till helheten i systemet var det som lockade mig. Jag tror att det kommer fortsätta att vara mycket spännande utvecklingsprojekt i framtiden. Vi är verkligen inte hela vägen i mål ännu. Det kommer krävas mer nya installationer och smartare styrning för att utnyttja energin på ett bättre sätt för att vi ska klara av att leva i ett fossilfritt samhälle.

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb -
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plusicon-play