GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Jag jobbar här - Anna-Carin

Anna-Carin

Enhetschef elnät

Anna-Carin är lagspelaren med en lång karriär hos oss. Efter att ha testat en annan arbetsgivare återvände hon till Göteborg Energi och det har hon inte ångrat.

- 1988 började jag jobba på gatubelysningen men min bana började som sommarjobbare på kundtjänst. Idag har jag haft flera olika roller och jobbade i många år som distributionselektriker. Jag är en lagspelare och älskar att få vara tillsammans med människor och utveckla både dem och mig själv. 

2018 valde Anna-Carin att lämna sin tjänst hos Göteborg Energi för att jobba på ett annat bolag, men hon längtade tillbaka till sin gamla arbetsplats. Göteborg Energis storlek och den trygga anställningen var två bidragande faktorer till att Anna-Carin återvände. Känslorna för den nygamla arbetsplatsen är både stora och varma.
 
- Göteborg Energi står för väldigt mycket bra saker. Här finns värderingar som gäller allas lika rätt och värde i samhället. Här är högt i tak och det finns utvecklingsmöjligheter. Jag älskar Göteborg Energi, det är min familj.

Vill peppa tjejer att våga välja teknisk utbildning

Som enhetschef brinner Anna-Carin också för att sprida kunskap om elnätsverksamheten till ungdomar som står inför att välja utbildning. Med egen erfarenhet av att jobba i en mansdominerad verksamhet kan hon dessutom peppa fler tjejer att välja en teknisk utbildning och yrkesbana.

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb - Prenumerera på lediga tjänster

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plusicon-play