GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Kartbild över Vasastan i Göteborg, där Bellmansgatan är markerad för att visa att här kommer markarbete ske.
Fjärrvärme

Centrum - Bellmansgatan

Kartografin är tillgänglig under licensen CC BY-SA via OpenStreetMap

Reinvestering 

Med planerad start i februari kommer vi att gräva upp och börja ersätta fjärrvärmeledningarna som ligger i er fastighet eller dess närområde. Vi beräknar att vi kommer att vara klara i december 2022. Arbetet medför att framkomligheten i området blir begränsad för såväl gång-, bil som lokaltrafiken. Vi kommer att arbeta obekväma tider - kvällar, nätter och helger vilket medför en del buller och att framkomligheten för t.ex transporter kan vara begränsad även utöver vanlig arbetstid. Vi hoppas på er förståelse.

Helgen 19/3 – 20/3 kommer det att vara aktivitet dygnet runt i samband med spårstopp.

Storgatan kommer att vara enkelriktad 21/2 – slutet av april, med endast infart ifrån Haga Kyrkogata. Viktoriagatan kommer att vara helt avstängd för biltrafik 7/3 – 25/3. Därefter kommer Viktoriagatan att vara enkelriktad, med endast infart ifrån Vasagatan fram till augusti. Spårvagnarna kommer att rulla som vanligt. Gång- och cykeltrafik kommer att kunna ta sig fram som vanligt.

Avbrott i värmeleveransen

Arbetet kommer att innebära två-tre större avbrott som varar i cirka 24 timmar vardera. Tidpunkten för avbrotten kommer vi att avisera till berörda fastighetsägare ungefär tre veckor i förväg. Det kan också förekomma kortare avbrott som vi kommunicerar så snart vi har möjlighet.

Avbrotten berör fastigheter på: 

Bellmansgatan 1-13, 2-10
Haga Kyrkogata 6-8
Haga Östergata 30B (Hagakyrkan)
Storgatan 9
Viktoriagatan 3-9, 4-14

Berätta för dina hyresgäster

Om du är hyresvärd är det ditt ansvar att dina hyresgäster och BRF-medlemmar hålls informerade om vad som sker. Till din hjälp har du en dokumentmall som du inför de planerade avbrotten kan välja att dela ut, sätta upp i trappuppgången eller kanske skicka med e-post. Du hittar dokumentmallen och uppdaterad information under goteborgenergi.se/avbrott.

Ansvarig för arbetet

Projektledare - Göteborg Energi
Christer
Tel: 031 -62 68 59

Byggledare – FVB Sverige
Azin
Tel: 031-10 60 82

Magnus
Tel: 031-10 60 97

Entreprenör

Mark & Energibyggarna – Jacob och Richard
E-post:

Vid akuta frågor

Göteborg Energi felanmälan: 031-62 62 62 (knappval 1)

Avbrottsinformation

Du vet väl om att du kan få avbrottsinformation till din mobil? Logga in med Bank-ID eller lösenord på Mina sidor och uppdatera dina kontaktuppgifter under Fjärrvärme - Kontaktuppgifter för avbrottsinformation.

 

 

icon-closechevron-disc-rightmenu