Du bestämmer med Folkets röst!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Du kan till exempel vara med och rösta på det bidrag som du tycker ska få vårt stipendium Tänk:Om för hållbara idéer!  

Det är Folkets röst som bestämmer tre av årets sex bidrag som får dela på 1 miljon kronor i stipendiepengar för årets mest hållbara idéer. Genom att lägga din röst på den idé du gillar bäst är du också med och bidrar till att lyfta nytänkande inom hållbarhet. 

Röstningen är öppen t o m 4 november.

Vi fick in fantastiskt många och bra ansökningar till årets hållbarhetsstipendium.  Vår jury har valt ut tre vassa bidrag som kommer att få stipendium. Se juryns val.
 
Dessutom har juryn valt ut ytterligare sju bidrag som går vidare till Folkets röst och där kan du vara med och påverka. Folkets röst avgör vilka ytterligare tre bidrag som kommer att få stipendium och din röst är med och avgör. Genom att rösta på den idé du gillar bäst är du också med och bidrar till att lyfta nytänkande inom hållbarhet. 

De sex bidragen - juryns tre val och de tre som utses via Folkets röst - kommer att få dela på 1 miljon kronor för årets mest hållbara idéer. 

PS! Glöm inte bort att tipsa dina vänner och bekanta att också vara med och göra sin röst hörd.

Rösta på årets bästa hållbara idé!

Läs mer och rösta på ditt favoritbidrag. För att säkerställa kvalitén i omröstningen får du bekräfta din röst via mejl. Din mejladress sparas inte och används endast till detta.

Årets jury

I juryn hittar du fyra personer med bred erfarenhet inom flera olika områden. En hållbarhetschef, en kommunikatör, en doktor i Energi och Miljö och en VD med ingenjörsbakgrund. Tillsammans har de den tuffa uppgiften att välja ut årets vinnare av Tänk:Om-stipendiet bland alla skarpa bidrag som kommit in.

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-downchevron-up