GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Med Folkets röst är du med och väljer!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Du kan till exempel vara med och rösta på det bidrag som du tycker ska få vårt stipendium Tänk:Om för hållbara idéer!  

Stipendiet Tänk:Om delas ut i två olika kategorier, Juryns val och Folkets röst där du är med och bestämmer vilka bidrag som får dela på pengarna för årets mest hållbara idéer. Genom att lägga din röst på den idé du gillar bäst är du också med och bidrar till att lyfta nytänkande inom hållbarhet och dessutom vara med och förverkliga drömmar!

Vår jury väljer ut sina favoriter bland bidragen och dessa blir tilldelade stipendiet som Jurys val.
 
Dessutom väljer juryn ut ytterligare bidrag som går vidare till Folkets röst och där du kan vara med och påverka. Folkets röst avgör vilka ytterligare bidrag som kommer att få stipendium.  Genom att rösta på den idé du gillar bäst är du också med och bidrar till att lyfta nytänkande inom hållbarhet. Utdelning till samtliga stipendiater sker 8 november på Dome of Visions

PS! Glöm inte bort att tipsa dina vänner och bekanta att också vara med och göra sin röst hörd.

2019 års jury

I juryn sitter fyra personer med bred erfarenhet inom flera olika områden. En hållbarhetschef, en hållbarhetsdriven VD, en doktor i Energi och Miljö och en VD med ingenjörsbakgrund. Tillsammans har de den tuffa uppgiften att välja ut vinnare av Tänk:Om-stipendiet bland alla bidrag som kommer in.

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-downchevron-up