GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Järntorget, Göteborg
Göteborgspodden

Digital krigföring, effektbrist och stadsutveckling

Missa inte avsnittet av Göteborgspodden där vår VD intervjuas av Linda Larsson!

Hör vår vd Alf Engqvist resonera omkring allt från främmande makter som kan försöka slå ut vårt elnät till hur vi ska möta utmaningarna med effektbristen i framtiden. Avsnittet är helt gratis att lyssna på och du kan strömma det via länken nedan. Det finns även tillgängligt på Apple Podcasts och Spotify.

 

Möt några andra av våra medarbetare

Avsnittet med Alf följs upp av ett antal "miniavsnitt" där du som lyssnare får möta olika medarbetare från Göteborg Energi. 

Först ut är chefen för vår kundservice, Camilla Barros, där du får svaren på de fem vanligaste konsumentfrågorna. Avsnitten finns även på Spotify och Apple Podcasts.

Det pågår stora ombyggnationer ovan mark i Göteborg - men vad händer under? Lyssna i 9 minuter till Björn Gustafsson som är programansvarig på Göteborg Energi. Avsnittet finns även Spotify och Apple Podcasts.

Hur får vi Göteborgs skarpaste hjärnor att välja energibranschen? Hur ökar vi mångfalden och fångar upp kompetensen hos de nya svenskar som bosätter sig här? Det är några av de frågor som avhandlas i Göteborgspodden där Linda Larsson samtalar med vår hållbarhetschef Eric Zinn.

Vad händer när det blir strömavbrott och hur jobbar vi för att säkra vår leveranssäkerhet när det grävs i hela Göteborg? Det är några av de frågor som Lars Edström, VD för vårt elnätsbolag GENAB, pratar om i veckans avsnitt av Göteborgspodden.

icon-closechevron-disc-rightmenu